Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 107 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Är du ute efter en billig enkelsäng som ändå håller måttet både vad det gäller kvalité och design? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av enkelsängar så att du kan vara säker att hitta just den sängen som kompletterar och förhöjer ditt hem. Vi har allt från härliga kontinentalsängar till ramsängar och lyxigt ställbara sängar, du behöver varken kompromissa med komfort eller kvalité till din enkelsäng. Du behöver inte heller kompromissa med designen, oavsett om du föredrar att din nya enkelsäng ska ha ett sobert utseende eller kanske en mer lantlig stil.

En säng med många användningsområden

En enkelsäng har många användningsområden. Kanske letar du efter en smidig säng till gästrummet eller en ny säng till tonårsrummet? Enkelsängen får plats i såväl små utrymmen som större och kan även tjäna som dagbädd i exempelvis vardagsrummet eller arbetsrummet. Välj en ställbar enkelsäng för allra högsta komfort eller en hög och lyxig kontinentalsäng, allt efter tycke och smak. En ramsäng är i allmänhet en aning nättare än andra sängar och kan passa bra om utrymmet är litet. Det finns även enkelsängar med förvaring så att du enkelt kan stuva undan saker. Om behoven skulle ändras är det bara att komplettera enkelsängen med en till och du har en dubbelsäng.

Sköna drömmar i en enkelsäng

Funderar du på att köpa enkelsäng? Hos oss hittar du enkelsängar som ger dig sköna drömmar och mjuka utvilade morgnar. Lägg därtill att vi har ett stort utbud av sängar som är både prisvärda och håller hög klass både vad gäller kvalité och design. Du hittar allt från sängar som tar lite mindre utrymme till enkelsängar som flärdfullt breder ut sig.