Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 152 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

En säng med förvaring är en smart lösning för den som vill spara plats hemma. Hos Furniturebox kan du köpa en säng med förvaring i många olika modeller. Här finns något för både den som älskar det skandinaviskt enkla och den som vill ha en riktigt lyxig säng med hotellkänsla. Välj bland både dubbel- och enkelmodeller i olika bredd och med olika förvaringslösningar. Vill du optimera förvaringsmöjligheterna ännu mer finns det även loftsängar med plats för skrivbord under, något som passar perfekt för den trångbodda. Botanisera i vårt stora sortiment och hitta den säng som passar dig och din bostad bäst.

Optimera dina förvaringsmöjligheter

Oavsett om du bor stort eller litet är det alltid bra att ha extra förvaring. Sängen är en relativt stor möbel som tar mycket plats, men genom att införskaffa en sådan med integrerad förvaring kan du dra nytta av det generösa utrymmet under sängen. Där passar det till exempel att förvara filtar, extratäcken, kuddar och sängkläder. På så sätt har du dem alltid nära till hands. Det går naturligtvis också att använda utrymmet för förvaring av kläder och andra saker som du behöver extra plats för. I vårt sortiment hittar du bland annat sängar i vilka du kan lyfta madrassen och nyttja utrymmet under. Det finns också sängar med lådor och skåp på sidorna eller hela vägen runt om.

Enkel- och dubbelsängar med förvaring

Hos Furniturebox hittar du ett stort sortiment av säng med förvaring online. En sådan möbel kan ge dig extra förvaring i sovrummet och därmed göra att du slipper investera i skrymmande garderober. På så sätt kan du behålla ditt sovrum rymligt och luftigt. Det är också perfekt att skaffa en säng med integrerad förvaring om du bor litet och behöver spara plats.