Förvaring

Vit hylla

696st produkter
Black Friday
Sortera på
  • Vit
18711b84ae0ea89a27526b2106365248a8ae2cab.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Placering
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Leverans inom 2-6 vardagar

Funderar du på att köpa en vit hylla är du inte ensam. De vita hyllorna är mycket populära i moderna hem och de passar in överallt. Det finns stora, rejäla bokhyllor på golvet eller små, nätta prydnadshyllor med många fack på väggen. Låt smaken avgöra, eller skaffa hylla vit av båda sorterna. Då förvarar du både böcker och småsaker med stil.

Vanliga frågor och svar

Blir en vit hylla fort dammig?

Nej, en vit hylla är ganska tålig och ser fräsch ut länge. Damm syns mer på en svart hylla, men oavsett hyllans färg får du dammtorka den med jämna mellanrum. Du kan också välja en variant med glasdörrar som håller ute smuts och damm.

Passar en vit hylla bäst till ett ungdomsrum?

Ja, där också, för en vit hylla är snygg överallt. Den moderna nordiska inredningsstilen har många vita inslag, både i möbler och dekorationer. Traditionellt är vita hyllor populära i ett flickrum, men nu har man hylla vit i vilket rum som helst, eftersom det är så ljust och fräscht.

Hur stor är en vit hylla?

Köper du en vit hylla för böcker, kan det vara allt från en enstaka bräda till en hel bokhylla från golv till tak. Det finns vita hyllor för alla smaker och utrymmen, så du hittar lätt det du behöver och får plats med. Du kan ha en vit hylla för kokböckerna i köket, och det är både snyggt och inspirerande när du ska laga mat. Hyllor som är försedda med glasdörrar rymmer många böcker och köksprylar och är praktiska där det är matos.