Hyllor

Hatthylla

48st produkter
Sortera på
1872315(6).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar

Hatthyllan är det första du ser när du stiger in ett hem. Hatthyllan är den naturliga förvaringsplatsen för hattar och väskor. På undersidan av hyllan finns det vanligtvis krokar för upphängning av ytterkläderna och kanske även en stång för galgar. Eftersom hatthyllan ger gästerna ett första intryck av ditt hem så vill du såklart att den ska passa in i husets övriga stil samtidigt som den är en praktisk och funktionell möbel.

Vanliga frågor och svar

Vilka olika sorters hatthyllor kan jag köpa hos Furniturebox?

Hos oss på Furniturebox kan du välja på ett stort utbud av hatthyllor med olika stil och form. Du hittar allt från små hatthyllor för den lilla lägenheten till stora hatthyllor med plats för många jackor och kappor. Vi erbjuder hatthyllor i olika material som trä eller metall. Kanske vill du matcha hatthyllan med en skohylla, byrå eller en spegel? Fråga någon ur vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig med tips.

Jag vill köpa en hatthylla i trä, hur ska jag tänka?

Det är vanligt att hatthyllan är tillverkad i trä som har målats eller behandlats på något sätt. Välj mellan ett naturligt träslag som ek eller furu eller en målad hylla. Betsade och lackade hatthyllor är exempel där man låter träets ådring synas. För att få till en slitstark yta så är det viktigt att den har behandlats för att tåla slitage.

Finns det billiga hatthyllor på Furniturebox?

Ja, det finns billiga hatthyllor som ändå håller bra kvalitet. Vi tycker inte att det ska kosta en förmögenhet att förnya sitt hem.