Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Hyllor

Hatthylla

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Populära filtreringar

Hatthyllan är det första du ser när du stiger in ett hem. En hatthylla är den naturliga förvaringsplatsen för hattar, mössor, vantar och väskor. På undersidan av hyllan finns det vanligtvis krokar för upphängning av ytterkläderna och kanske även en stång för galgar. Eftersom en hatthylla ger gästerna ett första intryck av ditt hem så vill du såklart att den ska passa in i husets övriga stil samtidigt som den är en praktisk och funktionell möbel.

En hatthylla i hallen sätter känslan i inredningen

  • Vilka olika sorters hatthyllor kan jag köpa hos Furniturebox?

    Hos oss på Furniturebox kan du välja på ett stort utbud av hatthyllor med olika stil, storlek och form. Du hittar allt från en liten hatthylla för den lilla lägenheten till stora hatthyllor med plats för många jackor och kappor. Vi erbjuder hatthyllor i olika material som trä eller metall. Kanske vill du matcha hatthyllan med en skohylla, byrå eller en spegel? Fråga någon ur vår duktiga kundtjänst så hjälper vi dig med tips.
  • Jag vill köpa en hatthylla i trä, hur ska jag tänka?

    Det är vanligt att hatthyllan är tillverkad i trä som har målats eller behandlats på något sätt. Välj mellan ett naturligt träslag som ek eller furu eller en målad hylla. Betsade och lackade hatthyllor är exempel där man låter träets ådring synas. För att få till en slitstark yta så är det viktigt att den har behandlats för att tåla slitage.
  • Finns det billiga hatthyllor på Furniturebox?

    Ja, det finns billiga hatthyllor som trots sitt låga pris håller bra kvalitet. Vi tycker inte att det ska kosta en förmögenhet att förnya sitt hem.