Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 59 produkter
1
...
3

Med en hörnhylla utnyttjar du alla delar av väggen och kan också skapa ett mjukare intryck i rummet. Använd din hörnhylla för att ha det du behöver nära till hands eller för att dekorera i den stil som du gillar. En hylla hörn från Furniturebox ger det där lilla extra till ditt möblemang. Botanisera i vårt sortiment av snygga, billiga och kvalitativa hörnhyllor och skapa trevliga hörn i ditt hem.

Smidig och platsbesparande förvaring med en hörnhylla

  • Kan jag ha en hörnhylla i vilket hörn som helst?

    Så länge det finns utrymme för en hylla i hörnet så kan du ha en hörnhylla där. Om du har möbler som står väldigt nära hörnet kanske du ska satsa på en hörnhylla som sitter på väggen snarare än en som står på golvet. Välj en hörnhylla som passar i storlek och stil för dig.
  • Kan jag ha böcker i en hörnhylla?

    Det finns olika utseende på hörnhyllor och vissa är direkt lämpade för att ställa böcker i. Men du kan också placera böcker i en rundad hörn hylla på lite mer okonventionella sätt. Till exempel kan du lägga dina böcker ner och låta dem sticka ut en bit. Du kan också ställa böcker i en solfjäder.
  • Vad kan jag ha längst ner i hörnhyllan, närmast golvet?

    En stor vas eller en liten skulptur passar perfekt att ha långt ner i en hörnhylla. Där är det också trevligt att ha riktigt stora böcker. Eller varför inte förvara extra kuddar och plädar längst ner i din hylla hörn, för att kunna dra fram dem och mysa när du sitter på golvet?