Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1287 produkter
1
...
54

Populära filtreringar

En stor och rymlig bokhylla är en väldigt bra investering för den som gillar att läsa och har högvis med böcker där hemma. Förutom att vara en funktionell möbel och perfekt förvaringsplats för dina böcker, är bokhyllan även en viktig del av inredningen. Bokhyllan kan exempelvis dekoreras med allt från små lampor och tavlor till blomvaser och prydnadsfigurer. Hos Furniturebox hittar du billiga bokhyllor i flera olika material, färger och designer. Så att du med säkerhet kan hitta den snygga bokhyllan i den stil som passar bäst för just dig och ditt hem.

Alla behöver en bokhylla i sitt hem

Vilken storlek på bokhylla är standard?

En populär höjd, kanske kan man kalla det "standardhöjd", på en bokhylla är mellan 160 och 220 centimeter. Bokhyllor brukar vara mellan 100 och 240 centimeter breda och 30 till 40 centimeter djupa. En del modeller finns att välja i olika bredd men med samma höjd. För mindre utrymmen kan det passa bra med smalare bokhyllor med en bredd på exempelvis 20 till 50 centimeter. Furniturebox har även ett bra utbud av låg bokhylla till dig som önskar det.

Finns det bokhyllor i olika former?

Utöver de vanligaste raka bokhyllorna finns det även bokhyllor med en mer unik och modern design i flera olika spännande former. Det finns bland annat bokhyllor både med och utan dörrar och lådor. Beroende på vad du har för behov kan du även hitta billiga bokhyllor med flera små fack, samt andra snygga bokhyllor med ett mindre antal hyllor med större yta.

Vilka material kan man välja på en bokhylla?

Det vanligaste materialet som bokhyllor tillverkas av är olika sorters trä. Exempel på material som ofta används vid tillverkningen av bokhyllor är MDF, mahogny, spånskivor, träfiberskivor, valnöt, melamin och metall.