Hyllor

Bokhylla

778st produkter
Deals
Sortera på
663688(15).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Placering
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

En stor och rymlig bokhylla är en väldigt bra investering för den som gillar att läsa och har högvis med böcker där hemma. Förutom att vara en funktionell möbel och perfekt förvaringsplats för dina böcker, är bokhyllan även en viktig del av inredningen. Bokhyllan kan exempelvis dekoreras med allt från små lampor och tavlor till blomvaser och prydnadsfigurer. Bokhyllor finns i flera olika varianter, så att du ska kunna välja den stil som passar bäst för just dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

Vilka storlekar finns det på bokhyllor?

En populär höjd på bokhyllor är mellan 160 och 220 centimeter. Bokhyllorna brukar oftast vara mellan 100 och 240 centimeter breda och 30 till 40 centimeter djupa. En del modeller finns att välja i olika bredd men med samma höjd. För mindre utrymmen kan det passa bra med smalare bokhyllor med en bredd på exempelvis 20 till 50 centimeter.

Finns det bokhyllor i olika former?

Utöver de vanligaste raka bokhyllorna finns det även varianter på bokhyllor med en mer unik och modern design i flera olika spännande former. Det finns bland annat bokhyllor både med och utan dörrar och lådor, samt med och utan väggar. Beroende på vad du har för behov kan du även hitta bokhyllor med flera små fack, samt andra modeller med ett mindre antal hyllor med större yta.

Vilket material görs bokhyllor av?

Det vanligaste materialet som bokhyllor tillverkas av är olika sorters trä. Exempel på material som ofta används vid tillverkningen av bokhyllor är MDF, mahogny, spånskivor, träfiberskivor, valnöt, melamin och metall.