Hyllor

Steghylla & trapphylla

34st produkter
Deals
Sortera på
1871626(7).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Om du gillar att förnya ditt boende lite då och då genom att möblera om gör du klokt i att köpa en steghylla och trapphylla. På dem kan du ställa böcker, nytto- och prydnadssaker, men framförallt kan du enkelt flytta om hyllorna. En steg- och trapphylla kan du luta mot en vägg, men flera kan också stå för sig själva. Du kan skapa din egen rumsmiljö genom att ställa matchande saker på hyllornas olika steg.

Vanliga frågor och svar

Kan jag köpa en steghylla & trapphylla med förvaring?

En elegant lösning är att ha det nedersta steget i en hylla till förvaring. Det finns också hyllor som har samtliga steg till förvaring. En sådan har korgar som du hänger på. I korgarna förvarar du exempelvis leksaker, kläder eller diverse vardagsprylar. Hyllan är tillverkad i material som gör den hållbar och stabil.

Hur fungerar en steghylla för böcker?

Du lutar hyllan mot en vägg. Böckerna ställer du på steg som är vinklade så att böckerna står horisontellt. Stegen är dessutom tillräckligt breda för att böckerna skall stå stabilt. De olika stegen lägger an mot väggen och det nedersta steget är därför djupare än det översta. Tunga böcker ställer du längst ner och överst har du de allra lättaste böckerna.

Vilka material finns i en steghylla & trapphylla?

I flera fall består hyllorna av en spånskiva som är belagd med melamin. Ytan på hyllstegar blir då slitstarka och repas sällan. Du kan också köpa en hylla av träfiberplatta som är målad. En mycket stilren steghylla är tillverkad i massivt tallträ.