Hyllor

Vägghylla

791st produkter
Deals
Sortera på
1097357(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaringstyp
Förvaring
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Vägghyllan har sin naturliga plats i varje hem. Vägghyllan är en perfekt avlastningsmöbel samtidigt som den tillför både stil och elegans. En vägghylla kan i princip se ut på vilket sätt som helst, det är bara fantasin som sätter gränser. Vanligtvis så skruvas vägghyllan in i väggen antingen med hjälp av konsoler eller med speciella väggfästen.

Vanliga frågor och svar

Är det svårt att sätta upp en vägghylla?

Nej, det behöver inte vara svårt att sätta upp en vägghylla. Det man ska tänka på är välja rätt skruv. Ska du sätta upp vägghyllan i en betongvägg så behöver du plugga för att hyllan ska sitta uppe. Ett annat tips är att använda ett vattenpass för att försäkra dig om att det blir rakt. Om du har funderingar så är du välkommen att fråga någon i vår duktiga personal på Furniturebox.

Kan jag köpa en billig vägghylla hos Furniturebox?

Ja hos oss på Furniturebox kan du köpa vägghyllor i olika prisklasser. Vi har ett stort utbud av snygga och prisvärda hyllor i bra kvalitet som du kan välja bland. Vissa hyllor passar bra som bokhyllor. Andra vägghyllor är snygga som förvaring av prydnadsföremål och detaljer som lyfter hemmet.

Vad ska jag välja för vägghylla till köket?

Det går att välja fritt vilken vägghylla som passar i ditt kök. Utgå från hur stor väggyta som du har att tillgå. Hos oss på Furniturebox kan du även hitta kökshyllor som har smarta upphängningsanordningar för glas eller krokar där muggar kan hängas. Det blir en mycket praktisk och snygg inredningsdetalj i köket.