Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 8 av 8 produkter

Populära filtreringar

Rotting är ett naturmaterial som utvinns från vissa palmarter. Materialet har använts i många år och till flera användningsområden. Genom sina egenskaper lämpar sig rotting utmärkt som material i bland annat fåtöljer och stolar. I en stor fåtölj med fotpall har du en perfekt plats för läsning eller TV-tittande. Om du vill ha rottingmöbler i din trädgård, gör du klokt i att välja konstrotting som material.

Vanliga frågor och svar

  • Kan en rottingstol stå utomhus?

    Om du vill njuta i din trädgård kan du köpa rottingstolar. Du kan förstås också ha en rotting fåtölj i ditt vardagsrum. En rottingfåtölj är mycket bekväm och en perfekt plats för vilsamma stunder. En rottingstol är dessutom en både tålig och väderbeständig möbel.
  • Kan jag köpa en rottingfåtölj med arm- och ryggstöd?

    I en stor fåtölj med arm- och ryggstöd kan du sitta bekvämt både inom- och utomhus. Det finns sådana möbler i konstrotting med exempelvis sitt- och ryggdyna i en gråbeige färg. Sittdynan är både mjuk och stabil att sitta på.
  • Finns rottingfåtöljer till en sittgrupp?

    En sittgrupp med bord och fåtölj i rotting pryder inte bara sin plats utan är också tålig. En sådan sittgrupp passar bra till din altan eller uteplats. Väljer du en fåtölj med sittdyna i vitt tyg så får du en tidlös möbel som passar in var som helst. Konstrotting är dessutom ett material som inte är onödigt tungt och kan därför enkelt flyttas runt för att undvika permanenta märken i gräset. Det är även en fördel för att såväl fånga solen som att skapa lite förändring.