Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 259 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Ute efter en snygg solsäng med hög komfort utan att behöva spendera en förmögenhet? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Furniturebox hittar du ett brett utbud av billiga solsängar och solvagnar online. Välj bland olika storlekar, material och stilar. Vi hjälper dig att hitta rätt solsäng.

Populära solsängar och solvagnar online

En solsäng eller en solvagn är perfekt för dig som vill kunna njuta lite extra av sommarens varma dagar. Slappna av och njut vid poolkankten, på altanen eller i trädgården. Hos oss på Furniturebox hittar du alla varianter du kan tänka dig, allt ifrån en rustik solsäng i trä eller teak, till en stilren solsäng i aluminium eller modern rund solsäng i konstrotting. Vi erbjuder såväl enklare solsängar med stilrent uttryck som lite mer avancerade solvagnar som garanterat höjer både komfort och utseende på din uteplats. Här kan du exempelvis köpa en solsäng med justerbart ryggstöd för extra bekväm sittkomfort, eller en solsäng med hjul som du enkelt kan flytta runt för att hitta din absoluta favoritplats. För dig som önskar kunna njuta i sällskap erbjuder vi alternativ som en rymlig rund solsäng eller en solsäng i 2-pack. Komplettera gärna din solsäng eller solvagn med en solsängsdyna, vi erbjuder flera olika modeller och varinater så att du kan hitta en som matchar just din smak och stil. 

Upptäck lyxen med en solsäng med tak 

Våra trendiga solsängar med tak är inte bara riktigt snygga, de ger dig även en känsla av lyx och exklusivitet. Med hög kvalitet kombinerar de stil och funktion på bästa sätt, en utomordentlig plats för såväl vila som umgänge. När du köper en solsäng med tak från oss får du helt enkelt en vilosäng under bar himmel som är både estetiskt och ergonomisk utformad för att ge dig maxiamal njutning av sommaren. Det reglerabara soltaket tillåter dig att njuta av solen, samtlidigt som du kan välja att komma undan dess starka strålar när så önskas. Praktiskt och lyxigt! Kanske är du ute efter en stilren vit solsäng, en uttrycksfull svart solsäng eller en solsäng i grå konstrotting? Vi har samlat ett brett utbud av solvagnar i olika former, material och färger så att du kan hitta en som passar just din smak och stil. När du handlar av oss på Furniturebox vill vi att du ska känna dig 100% nöjd. Vi har alltid fri hemleverans och 365 dagars öppet köp!