Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
öppet köp i 365 dagar

Utestolar på nätet

Filter

Lagervara
565 kr
-43%
Rek. pris 995 kr
Du sparar 430 kr
Fler färger

Stolar på nätet

 

Är du ute efter snygga och billiga stolar online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du billiga och bra stolar på nätet. Det spelar ingen roll om du vill du ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter av stolar för utomhusbruk. Är du ute efter billiga stolar? Du kanske är på jakt efter utemöbelgrupper bestående av stolar i furu? Vita stolar i metall? Sol & däckstolar? Hos oss hittar du de billiga stolar du söker. Stolar online i många olika varianter för en trivsammare uteplats.

En stol som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga trädgårdsstolar i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters s trädgårdsstolar, vi har många billiga stolar online i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din uteplats. Vårt sortiment är fyllt med stolar i stilren design. Vi har bra en klappstol för just dina behov! Vi säljer billiga trädgårdsmöbler online i flera utföranden och färger. Hos oss hittar du ett stort urval av vita stolar i metall. Du hittar moderna trädgårdsfåtöljer, billiga trädgårdsstolar och exklusiva trädgårdsmöbler med snygg design. Kombinera gärna dina stolar med andra artiklar ur vårt digra utomhussortiment. En snygg stol förbättrar inte bara komforten på din uteplats, den höjer även stilfaktorn med många snäpp. Vi har ett brett utbud av bra stolar i alla upptänkliga varianter och stilar. Vi erbjuder billiga café och balkongstolar i olika material, kvalitativa stolar, utemöbler med ljuvlig finish, små möbelgrupper och stora utemöblegrupper. Vi har stolar till uteplatsen, balkongen och trädgården, på nätet! Välj mellan stolar i till exempel aluminium, trä, plast och konstrotting. Här finner du hopfällbara stolar, positionsstolar, stapelstolar, karmstolar, barstolar, matstolar och mindre fåtöljer. Många av våra stolar har även matchande bord. Välj annars fritt i vårt stora sortiment av bord.

För dig som letar efter snygga stolar har vi ett stort urval. Designen spelar en stor roll då snygga stolar finner sin plats i de flesta trädgårdar. vi har snygga och billiga trädgårdsmöbler för alla tillfällen. Vi har allt för dig som vill ha rustika trädgårdsmöbler, moderna trädgårdsmöbler eller klassiska trädgårdsmöbler i furu. Du har fri frakt inom Sverige när du köper stolar hos oss!