Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
öppet köp i 365 dagar

Matstol på nätet

Filter

Lagervara
595 kr
-40%
Rek. pris 995 kr
Du sparar 400 kr
Fler färger
Lagervara
595 kr
-34%
Rek. pris 895 kr
Du sparar 300 kr
Fler färger
Lagervara
595 kr
-34%
Rek. pris 895 kr
Du sparar 300 kr
Fler färger
Lagervara
595 kr
-40%
Rek. pris 995 kr
Du sparar 400 kr

Matstolar på nätet

Är du ute efter snygg och billig klappstol online? Då har du kommit rätt! Hos Furniturebox hittar du billiga och bra stolar på nätet. Det spelar ingen roll om du vill du ha ett klassiskt eller modernt uttryck, här hittar du många varianter av hopfällbara stolar för utomhusbruk. Är du ute efter billiga stolar? Du kanske är på jakt efter utemöbelgrupper bestående av stolar i furu? Vita stolar i metall? Matstol i furu? Hopfällbara stolar i teak? Hos oss hittar du de billiga stolar du söker. Stolar online i många olika varianter för en trivsammare uteplats..

En matstol som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Vi erbjuder billiga matstolar i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters matstolar, vi har många billiga matstolar online i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din uteplats. Vårt sortiment är fyllt med vita stolar i stilren design. Vi har bra en klappstol för just dina behov! Vi säljer billiga trädgårdsmöbler online i flera utföranden och färger. Hos oss hittar du ett stort urval av vita stolar i metall. Du hittar moderna trädgårdsfåtöljer, billiga matstolar och exklusiva matstolar med snygg design. Kombinera gärna dina vita stolar med andra artiklar ur vårt digra utomhussortiment. Vi har ett brett utbud av matstolar i alla upptänkliga varianter och stilar. En riktigt bra matstol passar lite överallt i trädgården. På uteplatsen, på balkongen, på altanen eller i bersån. Så länge det är en bekväm och snygg stol passar den in lite var som helst. En av våra populäraste stolar är helt klart matstolen som finns i flera olika varianter i olika material och konstruktioner. Vi har även trädgårdsfåtöljer, solstolar, däckstolar och sittsäckar, alla för utomhusbruk. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa snygga och billiga matstolar online.

För dig som letar efter en snygg matstol har vi ett stort urval. Designen spelar en stor roll då snygga matstolar finner sin plats i de flesta trädgårdar. vi har snygga och billiga matstolar för alla tillfällen. Vi har allt för dig som vill ha rustika matstolar, moderna positionsfåtöljer eller klassiska matstolar i furu. Du har fri frakt inom Sverige när du köper matstolar hos oss!