Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 138 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Letar du efter den perfekta loungestolen eller utefåtöljen för att koppla av i din trädgård eller på din uteplats? Hos oss på Furniturebox hittar du ett brett utbud av högkvalitativa utomhusfåtöljer som passar alla stilar och behov. Vi har loungefåtöljer utomhus, utefåtöljer, fåtöljer för uterum och mycket mer. Våra utemöbler fåtöljer är tillverkade av hållbara material som tål alla typer av väderförhållanden, vilket garanterar att du kan njuta av din nya utomhusfåtölj i många år framöver.
 
En utefåtölj som känns helt rätt ökar trivseln och kan höja stilfaktorn i en hel trädgård. Furniturebox erbjuder billiga utefåtöljer i alla möjliga former och storlekar. Det finns fördelar med alla sorters trädgårdsfåtöljer, vi har många billiga utefåtöljer online i vårt sortiment, så att du garanterat hittar något som passar just din uteplats. Vårt sortiment är fyllt med trädgårdsfåtöljer för just dig.

Vanliga frågor & svar

  • Vad är en loungefåtölj utomhus?

    En loungefåtölj utomhus är en bekväm stol som är utformad för att användas utomhus. Dessa fåtöljer är vanligtvis tillverkade av hållbara material som tål väderförhållanden och solblekning, och är utformade för att ge optimal komfort och stöd när du kopplar av utomhus.
  • Vilka typer av utomhusfåtöljer finns det?

    Det finns många olika typer av utomhusfåtöljer att välja mellan, inklusive loungefåtöljer, utefåtöljer, solfåtöljer, gungstolar och mer. Varje typ av utomhusfåtölj har sin egen stil och fördelar, så det är viktigt att välja den typ av stol som passar dina behov och preferenser bäst. På Furniturebox har vi därför samlat ett brett urval av utefåtöljer för att du ska kunna hitta rätt för just din trädgård.
  • Vilka material är lämpliga för utomhusfåtöljer?

    Det finns många olika material som är lämpliga för utomhusfåtöljer, inklusive trä, metall, rotting, konstrotting och mer. Det är viktigt att välja ett material som tål väderförhållanden och solblekning, och som passar din stil och budget. Trä är till exempel en klassiskt material som ger en rustik känsla, medan metall ger en modern touch. Konstrotting är ett populärt val eftersom det är både hållbart och lätt att underhålla.