Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Utestolar & fåtöljer

Hängstol och hängfåtölj

53 st produkter
Visar 24 av 53 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Inred uteplatsen med en trendig och bekväm hängstol. Hos oss hittar du supersköna hängfåtöljer och äggstolar för lata dagar utomhus och inomhus. En hängstol passar lite överallt. I uterummet, på balkongen, på verandan i trädgården.

Hos Furniturebox köper du billiga och snygga hängstolar online för en trivsammare uteplats. Vårt sortiment är fyllt med hängstolar i stilren design. Hos oss hittar du ett stort urval av hängstolar. Du hittar en modern hängstol, en billig hängstol och en bekväm hängstol med snygg design. Kombinera gärna din hängstol med andra artiklar ur vårt gedigna sortiment. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa en snygg och billig hängstol online. Du får alltid fri frakt och snabb leverans när du handlar från oss. 

Lyxig hängfåtölj och vilstol i trädgården eller på den inglasade altanen

  • Hängstol inomhus – kan man ha det?

    Våra hängstolar och hängfåtöljer är exemplariska som utemöbler, men givetvis gör de sig utmärkt även i inomhusmiljöer eller i ett inglasat uterum. Låt en vilostol förtrolla din balkong eller uteplats till en idyllisk lounge under sommarens varma månader, och låt den sedan fortsätta förgylla din vardag inomhus under årets lite kallare månader. Snyggt, behagligt, och supertrendigt!
  • Hur tar jag hand om min hängstol?

    Stativet och det hårda materialet kan du enkelt torka av med en fuktig trasa om du tycker att hänggungan ser smutsigt ut. De mjuka delarna såsom tyg och dynor kan du också torka av och skulle de behöva en djupare rengöring hittar du instruktioner i vår folder med skötselråd för utemöbler. Skulle du fortfarande vara tveksam, tveka inte att höra av dig till vår duktiga kundsupport så hjälper vi dig hitta rätt i tvättdjungeln.
  • Hängstol på stativ eller takhängd?

    Vilket alternativ som passar just dig bäst beror på hur du tänker använda hängstolen och dina förutsättningar. En takhängd hänggunga kräver en stadig gren, takbjälke eller ett tak som klarar av rörelsen och vikten. Hänggungor på stativ eller äggformade stolar på ben kan du ställa där det passar dig bäst och är också lätta att flytta runt om du skulle vilja skapa nya miljöer med din nya hängstol.