Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Säng med förvaring

 Visa 62 st Sängar med förvaring på kampanj - Upp till 26%

Våra bästa deals
Sortera på
146 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Komfortzoner
Typ
Stil
Kvalitet
Utseende
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

En säng med förvaring är en smart lösning för den som vill spara plats hemma. Hos Furniturebox kan du köpa en säng med förvaring i många olika modeller. Här finns något för både den som älskar det skandinaviskt enkla och den som vill ha en riktigt lyxig säng med hotellkänsla. Välj bland både dubbel- och enkelmodeller i olika bredd och med olika förvaringslösningar. Vill du optimera förvaringsmöjligheterna ännu mer finns det även loftsängar med plats för skrivbord under, något som passar perfekt för den trångbodda. Botanisera i vårt stora sortiment och hitta den säng som passar dig och din bostad bäst.

Optimera dina förvaringsmöjligheter

Oavsett om du bor stort eller litet är det alltid bra att ha extra förvaring. Sängen är en relativt stor möbel som tar mycket plats, men genom att införskaffa en sådan med integrerad förvaring kan du dra nytta av det generösa utrymmet under sängen. Där passar det till exempel att förvara filtar, extratäcken, kuddar och sängkläder. På så sätt har du dem alltid nära till hands. Det går naturligtvis också att använda utrymmet för förvaring av kläder och andra saker som du behöver extra plats för. I vårt sortiment hittar du bland annat sängar i vilka du kan lyfta madrassen och nyttja utrymmet under. Det finns också sängar med lådor och skåp på sidorna eller hela vägen runt om.

Enkel- och dubbelsängar med förvaring

Hos Furniturebox hittar du ett stort sortiment av säng med förvaring online. En sådan möbel kan ge dig extra förvaring i sovrummet och därmed göra att du slipper investera i skrymmande garderober. På så sätt kan du behålla ditt sovrum rymligt och luftigt. Det är också perfekt att skaffa en säng med integrerad förvaring om du bor litet och behöver spara plats.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.