Fri frakt
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner
Varukorg
0
Kassa

Ryamattor

458Produkter
Populära filter:
Sortera på
Filter
Typ
Funktion
Utseende
Form
Färg
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar

Rya har varit ett vanligt material i många hundra år. Förut användes rya både som sängöverkast och väggbonader, för att så småningom bli mattor på golvet. Ryamattor blev riktigt trendiga redan på 60-talet och har fått ett rejält uppsving idag. Det som är tacksamt med de här mattorna är att de är väldigt sköna och behagliga att gå på, samtidigt som de ger ett mjukt och inbjudande intryck i alla rum man har dem i. Från furniturebox.se kan du smidigt beställa billiga ryamattor online i olika färger och storlekar. Du kan enkelt jämföra produkterna med varandra innan du gör din beställning.

Hur man använder en ryamatta

Ryamattor kan man med fördel använda i många olika rum där hemma. I sovrummet värmer de skönt under fötterna på mornarna, och i vardagsrummet kan man med hjälp av en matta göra soffgruppen mer enhetlig. När man skall köpa en ryamatta skall man utgå från rummets storlek och välja en som passar in bra och inte blir för liten eller stor. Mattorna finns i många olika färger så man enkelt kan hitta en som passar ens önskemål. För att förlänga livslängden på mattan skall man rengöra den med jämna mellanrum. Det gör man enklast genom att damma och dammsuga den. Behöver den en mer grundlig rengöring finns det speciella medel anpassade för den här typen av mattor.

Spara tid genom att beställa på nätet

Hos oss på furniturebox.se kan du köpa ryamattor direkt på nätet. Genom att göra det slipper du går runt i butiker för att hitta den mattan du letar efter. Vi har mattor i olika storlekar och färger du kan välja mellan. Oavsett om du vill ha en matta med hög kvalitet till arbetsrummet eller sovrummet kan du hitta den hos oss.