Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 115 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Det är något speciellt med en riktigt snygg matta. Rätt matta på rätt plats gör rummet mer ombonat och ger dina besökare en hemtrevlig känsla. Mattor är också praktiska att använda för att slippa kalla golv samt drag från otäta dörrar. En jutematta är en matta tillverkad av just Jute. Av växtens stjälk framställs ett slitstarkt och något strävt material som sedan omvandlas till ett flertal olika ting, däribland snygga mattor. Du hittar enkelt dina nya jutemattor online. Här kan du snabbt bläddra mellan de olika alternativen samt jämföra olika produkter med varandra. Ytterligare en fördel är att du på enkelt vis kan involvera din familj i köpet.

Jutematta, sisalmatta & hampamatta

I denna kategori går det att finna såväl jutemattor som mattor tillverkade av både jute, bomull och ull. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att få en levande matta av hög kvalitet. Jutemattor absorberar dessutom mer ljud än vad en syntetisk matta gör samtidigt som den fungerar isolerande. Denna typ av matta finns i såväl enfärgade som snyggt mönstrade modeller och är handvävda av duktiga yrkesmänniskor. En jutematta passar bra under både matrumsbordet och i köket och känns varm och skön under dina fötter. Mattan finns i en rad olika nyanser, vad du väljer beror helt på dina personliga preferenser och övriga inredning. Oavsett kommer du garanterat bli nöjd.

Designade mattor till bra pris

Vill du också undvika dragiga och kalla golv och samtidigt ge ditt hem en ombonad känsla? Då kan det vara dags att investera i en ny matta. Vill du köpa jutemattor online gör du det snabbt och enkelt hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort utbud av designmöbler och snygga mattor till bra pris, alltid av högsta kvalitet. Oavsett vilken typ av inredning du söker efter är vi säkra på att du hittar den hos oss.