Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 178 produkter
1
...
8

Med rätt matta kan man både förhöja känslan i ett rum och hitta den sista detaljen som fullbordar inredningen. Genom att ha en matta i köket, sovrummet eller vardagsrummet blir det inte bara mer hemtrevligt utan också betydligt mycket skönare att gå på golvet. Mattor värmer även skönt när det är kyligt, och dämpar oljud från fotsteg. Vill man ha en vacker och unik matta kan man smidigt köpa billiga patchworkmattor från oss på furniturebox.se. Genom att beställa på nätet har du möjligheten att smidigt jämföra de olika mattorna mot varandra innan du bestämmer dig för vilken som passar dig bäst.

Patchworkmattor

Det finurliga och speciella med patchworkmattor är att de ofta är helt unika. Väljer man en handknuten patchworkmatta finns det inte någon annan som är exakt likadan. Mattorna finns i både starka färger och i mer neutrala färger. Oavsett vilken färgskala man väljer att ha på mattan blir den något alldeles extra tack vare sitt rutmönster. När man väljer sin matta kan man både utgå från färgerna man har på den övriga inredningen i sitt hem, och från rummets storlek. Välj en matta som varken blir för stor eller för liten. Den här typen av mattor är hållbara och slittåliga och kan därför användas i de flesta rum i ens hem.

Beställ dina mattor på nätet

Vi på furniturebox.se tycker det skall vara enkelt att handla möbler och produkter till sitt hem. Från oss kan du köpa patchwork mattor online i flera olika färger och storlekar. När du beställer på nätet behöver du inte leta i butiker för att hitta rätt. Våra produkter har en hög kvalitet och vi kan alltid erbjuda stilrena produkter till bra priser.