Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 1778 produkter
1
...
75

Wiltonmattor görs i både klassisk och modern design. En typisk wiltonmatta kännetecknas av en kort lugg och robust bottenväv. Den gedigna uppbyggnaden gör att de ligger exceptionellt plant på golvet utan att kompromissa med bekvämlighet.

Wiltonmattor

Wiltonmattor är snygga, fräscha och behagliga mattor som passar både hemmet och kontoret. Den karaktäristiskt korta luggen gör dem bekväma och lättskötta. De underhålls okomplicerat med enkel, regelbunden dammsugning och eventuella fläckar kan avlägsnas med vanligt fläckborttagningsmedel. Den robusta undersidan minimerar ojämnheter och motverkar slarviga väck. Wiltonmattorna tas fram i polypropylen, ett material som gör dem både hygieniska och slitstarka.

Willtonmattor skapar en fräsch och bekväm miljö som inte kompromissar med vare sig kvalitet eller utseende. Med sitt unikt praktiska material och rika urval design, är Wiltonmattor ett genomtänkt och stilrent val som passar både den mer klassiska och moderna inredningen. Mattorna är prisvärda och kan med fördel kompletteras genom att du skaffar flera varianter.