Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 318 produkter
1
...
14

För att skapa en vacker helhet i sitt hem kan det löna sig att välja mattor med omsorg. Med rätt matta blir det både skönt att gå på golvet och bidrar till intrycket av rummet. Mattor motverkar också onödigt slitage på golvet, samtidigt som de värmer skönt en kall vinterdag. Hos Furniturebox.se kan du köpa billiga gångmattor till ditt hem oavsett om du behöver en till sovrummet, köket eller hallen. De finns i olika storlekar och färger och med olika mönster. Det är enkelt att snabbt jämföra de olika produkterna mot varandra innan du bestämmer dig för vilken du vill ha.

Gångmattor

När man skall välja en gångmatta till sitt hem handlar det främst om ens egen smak. Naturligtvis behöver man också fundera på hur stor mattan skall vara så den inte blir för liten eller stor för det tilltänkta användningsområdet. Flertalet gångmattor har en gummerad undersida vilket gör att de inte halkar fram och tillbaka på golvet, utan enkelt hålls på plats. När det kommer till att välja färg kan man med fördel låta resten av rummets inredning avgöra vad som passar bäst. Gångmattor kan både ha mönster eller vara enfärgade. De rengörs enklast genom att piskas och dammsugas med jämna mellanrum. Har de blivit hårt smutsade finns det speciellt rengöringsmedel man kan använda för att ta bort eventuella fläckar.

Beställ dina mattor enkelt på nätet

Hos Furniturebox.se värdesätter vi att det skall vara smidigt att köpa de produkter man behöver till sitt hem. I vårt stora sortiment har vi många produkter som håller en hög kvalitet som vi kan erbjuda för bra priser. När du vill köpa gångmattor online är vi det självklara valet. Beställ dina mattor hos oss och slipp problemet med att behöva leta i butiker för att hitta rätt.