Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Lampor

 Visa 112 st Lampor på kampanj - Upp till 45%

Våra bästa deals
Sortera på
1353 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox

På Furniturebox.se hittar du ett stort utbud av billiga lampor för att lysa upp hela ditt hem. I sortimentet hittar du mängder av olika lampor, som till exempel taklampor, golvlampor, fönsterlampor och vägglampor. Det finns även ett stort sortiment av glödlampor & ljuskällor med många varianter av led lampor. Lampor är inte bara viktiga för att förse huset med ljus utan är också en snygg inredningsdetalj. Därför har vi ett brett sortiment för olika inredningsstilar och för alla rum. I sortimentet hittar du allt från kristallampor till retro lampor och allt däremellan. Vi säljer även designlampor från välkända märken såsom Markslöjd och Belid.

Inred med lampor

För att få rätt funktion och känsla i rummet är det viktigt med flera olika ljuspunkter. Det vanligaste misstaget man gör att att ha för få ljuspunkter i ett rum. En bra tumregel är att det ska vara cirka 6-8 stycken i ett rum. Självklart är det inte bara antalet ljuspunkter som räknas utan även designen och egenskapen av lampan som spelar roll. För att ljussätta rummet på bästa sätt kan man använda sig av olika belysning såsom: takbelysning, riktad belysning och punktbelysning. I olika rum behöver du ha olika mycket av dessa. När du ska belysa ditt hem är det bara att prova dig fram för att komma fram till vad som passar hemma hos just dig! I vår webbutik hittar du lampor till vardagsrummet, sovrummet, barnrummet, hallen, köket och även utomhuslampor!

På Furniturebox beställer du snabbt och smidigt dina lampor online. Vi har alltid 365 dagars öppet köp och snabba leveranser. Vid frågor kontakta oss så hjälper vi gärna dig!

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.