Inomhusbelysning

Fönsterlampa & fönsterbelysning

2 857st produkter
Deals
Sortera på
c03c4f4460d3ea04c062eeed77f8a90a718a1b5c.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Lys upp dina fönster med snygga fönsterlampor. Det sägs att varje rum bör ha fem till tio ljuspunkter för att vara bra ljussatt och vad passar inte bättre att komplettera hemmets belysning med fina fönsterlampor. Med hjälp av fönsterbelysning kan du skapa både stämningsfull och praktisk belysning i hela hemmet. Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av snygga och billiga fönsterlampor online.

Vanliga frågor och svar om fönsterlampa

Vilken slags fönsterlampa ska jag välja?

När du ska köpa fönsterlampa är det bra att fundera över lampans syfte. Fundera på om du är ute efter en mysig fönsterlampa med svagt ljus eller om du behöver stark belysning i din fönsterbräda. När du ska välja fönsterlampa kan du också fundera på hur du vill att ljuset sprider sig. En fönsterlampa i glas eller med en synlig glödlampa gör att ljuset sprider sig medan en fönsterlampa med lampskärm som inte släpper igenom ljus istället riktar ljuset upp eller ner. Tänk även igenom var du ska placera din fönsterlampa för att avgöra om du vill ha din fönsterlampa hängande eller ståendes på fönsterbrädan.

Ska jag välja en fönsterlampa på fot eller en hängande fönsterlampa?

En hängande fönsterlampa passar perfekt om du har en liten fönsterbräda men ändå vill lysa upp i fönstret. Hängande fönsterlampor kan vara lite krångligare att installera än en stående fönsterlampa men fördelen är att du får mer plats på din fönsterbräda till växter och annan inredning. En fönsterlampa på fot kan ta lite mer plats men är enklare att installera och du kan även flytta runt din fönsterlampa enkelt efter behov. I slutändan är ditt val av hängande eller stående fönsterlampa framför allt en fråga om tycke och smak.

Måste jag placera min fönsterlampa i fönstret?

Självklart kan du inreda med fönsterlampor på andra ställen i hemmet! Fönsterlampor kan fungera för flera olika ändamål. En fönsterlampa på fot passar perfekt till att lysa upp ett mörkt hörn i vardagsrummet eller som läslampa i barnens sovrum. En hängande fönsterlampa blir en snygg och praktisk punktbelysning över diskbänken eller köksön. Bara fantasin sätter gränser för hur du kan inreda med fönsterlampor.