Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 376 produkter
1
...
16

Populära filtreringar

Lys upp dina fönster med snygga fönsterlampor. Det sägs att varje rum bör ha fem till tio ljuspunkter för att vara bra ljussatt och vad passar inte bättre att komplettera hemmets belysning med fina fönsterlampor. Med hjälp av fönsterbelysning kan du skapa både stämningsfull och praktisk belysning i hela hemmet. Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av snygga och billiga fönsterlampor online.

Vanliga frågor och svar om fönsterlampa

  • Vilken slags fönsterlampa ska jag välja?

    När du ska köpa fönsterlampa är det bra att fundera över lampans syfte. Fundera på om du är ute efter en mysig fönsterlampa med svagt ljus eller om du behöver stark belysning i din fönsterbräda. När du ska välja fönsterlampa kan du också fundera på hur du vill att ljuset sprider sig. En fönsterlampa i glas eller med en synlig glödlampa gör att ljuset sprider sig medan en fönsterlampa med lampskärm som inte släpper igenom ljus istället riktar ljuset upp eller ner. Tänk även igenom var du ska placera din fönsterlampa för att avgöra om du vill ha din fönsterlampa hängande eller ståendes på fönsterbrädan.
  • Ska jag välja en fönsterlampa på fot eller en hängande fönsterlampa?

    En hängande fönsterlampa passar perfekt om du har en liten fönsterbräda men ändå vill lysa upp i fönstret. Hängande fönsterlampor kan vara lite krångligare att installera än en stående fönsterlampa men fördelen är att du får mer plats på din fönsterbräda till växter och annan inredning. En fönsterlampa på fot kan ta lite mer plats men är enklare att installera och du kan även flytta runt din fönsterlampa enkelt efter behov. I slutändan är ditt val av hängande eller stående fönsterlampa framför allt en fråga om tycke och smak.
  • Måste jag placera min fönsterlampa i fönstret?

    Självklart kan du inreda med fönsterlampor på andra ställen i hemmet! Fönsterlampor kan fungera för flera olika ändamål. En fönsterlampa på fot passar perfekt till att lysa upp ett mörkt hörn i vardagsrummet eller som läslampa i barnens sovrum. En hängande fönsterlampa blir en snygg och praktisk punktbelysning över diskbänken eller köksön. Bara fantasin sätter gränser för hur du kan inreda med fönsterlampor.