Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 6 av 6 produkter

Säkerställ att det alltid är bra ljus på skrivbordet genom att köpa en riktigt bra skrivbordslampa. En lampa för skrivbordet ska helst kunna justeras så att ljuset kommer från lämplig höjd. För den som jobbar med små detaljer eller montering så är det extra viktigt med ett starkt ljus. Då kan en skrivbordslampa med lysrör vara ett bra alternativ. Om man arbetar länge i dåligt ljus så riskerar man att bli trött i ögonen och få huvudvärk.

Vanliga frågor och svar

  • Varför ska jag använda LED belysning i skrivbordslampan?

    LED lampor är ett mer hållbart alternativ än vanliga glödlampor. Det beror på att de är väldigt energieffektiva. När du använder en LED lampa så omvandlas det mesta av energin till ljus istället för till värme. Dessutom är livslängden längre så du behöver inte byta lamporna lika ofta som när du använder traditionella glödlampor.
  • Vilken skrivbordslampa ska jag köpa till hemmakontoret?

    När du väljer skrivbordslampa ska du alltid se till att du kan ställa in ljuset så att det inte reflekteras i skärmen. Om du sitter många timmar framför datorn på hemmakontoret så är det viktigt att se över hela rummets belysning, inte bara den på själva skrivbordet. Ju mer precisionsarbete som ska utföras, till exempel detaljerade ritningar, desto starkare belysning krävs. Fråga gärna oss på Furniturebox så tipsar vi dig om belysning för hela rummet
  • Finns det dimbara skrivbordslampor hos Furniturebox?

    Ja, hos oss på Furniturebox kan du köpa lampor för skrivbordet som går att dimma. På så vis kan du anpassa ljuset efter behov och aktivitet.