Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 21 av 21 produkter

Letar du efter en unik lampa? Då har du kommit rätt. Här har vi samlat alla våra designlampor som ger det där lilla extra till ditt hem. Bläddra bland rislampa, klotlampa, ljuslåda och många fler. Vi är säkra på att du hittar en lampa som passar både dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

  • Vad menas med speciallampa?

    Du kanske undrar vad vi menar med speciallampor. I denna kategori hittar du lampor som är lite annorlunda, det vill säga lampor som har en unik och häftig design. Bläddra bland våra speciallampor inspirerade av designklassiker som båglampa, fjäderlampa, PH lampa och många fler. Vi är säkra på att du kommer hitta lampor som passar ditt hem.
  • Hur inreder jag med en speciallampa?

    Med Furniturebox breda sortiment av speciallampor hittar du lampor som passar alla inredningsstilar. Kanske en snygg båglampa till vardagsrummet eller en klassisk PH lampa ovanför köksbordet? Oavsett vad du föredrar hittar du en speciallampa som passar ditt hem här hos oss på Furniturebox.
  • Hur kan jag känna mig trygg med mitt nya köp av speciallampa online?

    Som kund hos oss på Furniturebox vill vi att du ska känna dig nöjd med ditt nya köp av speciallampa billigt online. Därför erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp, så du i lugn och ro kan fundera hemma om det var rätt lampa för dig. Skulle du ha fler frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna och svarar på dina frågor inom 24h.