Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Inomhusbelysning & lampor

Bordslampa

107 st produkter
Visar 24 av 107 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Bordslampor är en mycket viktig del i inredningen. Man kan skapa olika atmosfärer i alla rum och belysa vackra och viktiga prydnadssaker eller tavlor. Med rätt bordslampa ordnar du enkelt en mysig läshörna eller belyser ett stiligt bord eller byrå.

Att välja bordslampor

Då man väljer bordsbelysning är det mycket man måste tänka på. Det är bra att ha en plats klar och sedan hitta lampan som passar till ändamålet. Det gäller att ta den övriga inredningen och belysningen i beaktande då man väljer bordslampa, men om man tänker förnya mer än så i hemmet kan man såklart köpa en vacker lampa och inspireras av och utgå från den. Det är också bra att fundera på hur många lampor du behöver för att få den stämning du vill ha. Eftersom det finns många alternativ när du ska välja bordslampa kan det vara svårt att hitta rätt. Det lättaste och smidigaste sättet att hitta favoriten är att köpa din nya bordslampa på nätet. Du kan jämföra olika lampor och priser utan att springa runt i olika inredningsaffärer och hela familjen kan vara med och hitta sin egen lampa.

Installera dina bordslampor

En bordslampa behöver ingen direkt installation förutom att man ställer den på sin plats och sätter stickkontakten i vägguttaget. Det är någonting alla klarar på egen hand. Det kan dock vara bra att titta igenom alla delar i armaturen och sladden att allting är helt och felfritt. Även vägguttaget kan vara bra att kolla så det inte sitter löst eller är skadat, om så är fallet ta alltid kontakt med en elmontör. Beroende var lampan ska placeras måste man fundera över om en förlängningssladd behövs. Det är bra att mäta hur långt det är från uttaget till lampan och skaffa en sladd i rätt längd. Det finns bra alternativ för dig som söker billiga bordslampa som är säker att använda på Furniturebox. Om du funderar på att köpa snygga bordslampor hittar du det du behöver hos oss på Furniturebox, vi erbjuder ett stort urval bordslampor i olika stilar som klassiska och moderna bordslampor till bra priser.

Bordslampor till alla rum

Praktiska & snygga bordslampor

Det finns många snygga bordslampor att välja på. Det kan vara bra att skaffa flera om man gillar att använda många små ljuskällor istället för en större taklampa. Vid ett skrivbord är det viktigt att ha en bra lampa som ger rätt ljus då man ska skriva eller då barnen gör sina läxor. Därför är det bra att köpa lämpliga skrivbordslampor till barn och ungdomar. Sovrummet är en plats som bordslampor har sin givna plats. Att ha en lampa vid sängen ger möjlighet att läsa då man lagt sig. Den ger också trygghet att inte behöva gå genom rummet för att tända lampan då det är mörkt.

Modernt och klassiskt

Bordslampor får ett rum att lysa upp på flera än ett sätt. Den kan bli ett blickfång i rummet och ge inredningen en extra touch. En rätt placerad bordslampa kan lysa upp de mörkaste vrår och göra en tråkig hörna hemtrevlig och mysig. En hall som är svår att inreda kan bli snygg med en bordslampa på byrån, under spegeln eller på en hylla. Det finns ett stort sortiment av både moderna bordslampor och de i mera klassisk stil. Det kan också vara spännande att blanda de båda stilarna och prova olika former och färger på lampor för ett personligt rum.

Lysa upp detaljer med bordslampor

Har man en snygg möbel vill man att den ska synas även då det är mörkt. Det kan man lösa genom att skaffa en eller några extra bordslampor för att lysa upp den. Det kan vara en byrå man fått i arv eller ett bord med en speciellt vacker bordsskiva. Det bästa sättet att få möbeln att framträda på ett bra sätt är att placera en eller två likadana bordslampor utanpå beroende på hur stor möbel det gäller. En stilig krukväxt kan man också få att synas bättre om man placerar en ljuskälla i dess närhet. Eftersom det finns bordslampor i olika storlekar hittar man en till alla ytor till exempel till fönsterbrädet eller matsalsbordet.

Inreda med bordslampor

Bordslampor är mycket mera än bara lampor. De är en viktig del av hela inredningen och påverkar känslan i hela rummet. Att ställa en vacker bordslampa i fönstret ger ett inbjudande ljussken och ger gäster och förbipasserande ett intryck av värme och välkomnande. Med en lampa kan man få ett rum att verka större genom att placera den vid en spegel, det ger också ett speciellt sken och förstärker lampans kapacitet. Det finns många sätt att skapa en lyckad hemmiljö med olika lampor, och en bordslampa är mycket behändig då den är lätt att flytta på om man vill prova på olika lösningar.