Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Utestolar & fåtöljer

Trästol

251 st produkter
Visar 24 av 251 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

En trästol är en klassisk möbel som alltid är lättplacerad tillsammans med övriga trädgårdsmöbler, både på altanen, balkongen eller på gräsmattan. Hos oss på Furniturebox hittar du mängder av olika trästolar billigt till hög kvalitet. Välj mellan att sitta, ligga eller både och.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag köpa träbord för min uteplats?

    Den som vill bjuda in gäster på sin altan en sommarkväll, gör klokt i att köpa en förlängningsbart bord med träskiva. Bordsskivan består ofta av träribbor lagda i ett vackert mönster. För hållbarhet kan du välja ett bord med en stomme av aluminiumprofiler. Förlängningen till bordet förvaras ofta av praktiska skäl inuti bordet när den inte används.
  • Finns det runda träbord till mitt kök?

    Du kan köpa ett runt träbord till din matplats. Ett robust träbord passar bra i ett klassiskt kök. Ett välgjort träbord är vätskeavstötande och underhållsfritt. Välj storleken på bordet efter antalet personer som behöver få plats runt bordet i kombination med hur stor ytan är där bordet ska stå.
  • Kan jag köpa ett picknickbord i trä?

    Ett bänkbord eller picknickbord i trä, passar utmärkt till din trädgård eller din altan vid sommarstugan. I ett sådant bord är sittplatserna integrerade med själva bordet och bordsskivan. Ett bänkbord är robust och tål många påfrestningar inklusive väder och vind. Du kan köpa ett sådant bord i exempelvis behandlat furu. Kring bordet finns plats för minst fyra vuxna personer.