Utemöbler

Trästol

82st produkter
Deals
Sortera på
  • Trä
660213(1).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Med hjul
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stapelbar
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

En trästol är en klassisk möbel som alltid är lättplacerad tillsammans med övriga trädgårdsmöbler, både på altanen, balkongen eller på gräsmattan. Hos oss på Furniturebox hittar du mängder av olika trästolar billigt till hög kvalitet. Välj mellan att sitta, ligga eller både och.

Vanliga frågor och svar

Vilken trästol ska jag välja?

Precis som med andra stolar är utseende och bekvämlighet två viktiga faktorer när du väljer trästol. Förmodligen vill du också att din trästol passar samman med de andra möblerna på uteplatsen och i trädgården. Färg och stil är viktigt för de flesta. Men viktigast är trots allt att du får den funktion du vill ha och att din trästol är bekväm att ta det lugnt i.

Var är bäst att placera min trästol?

Att underlaget är jämnt där din trästol står är så klart bäst. Du sitter och ligger skönast om inte trästolen vickar. Om du vill sitta och äta i din trästol kan det vara skönt att ställa den i skuggan. Men om du väljer en liggstol eller fällbar solstol vill du förmodligen ställa den där solen når bäst och under längst tid på dagen.

Hur vårdar jag min trästol?

Det bästa är att ta in dina stolar i trä på vintern, så att de inte utsätts för väder och vind. Då håller de längre och bevarar färg och yta bättre. En del trästolar blir snyggare och mår bra av att oljas in eller få en strykning av vax eller färg med några års mellanrum. Tänk på att en trästol ofta får utstå mer väta vid marken än längre upp.