Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 240 produkter
1
...
10

Hitta en snygg loungesoffa online! Vi har ett brett utbud av loungesoffor i alla upptänkliga varianter och stilar. En riktigt bra loungesoffa passar lite överallt. I uterummet, på balkongen, på verandan. Furniturebox har det mesta för dig som vill köpa en snygg och billig loungesoffa online. Vi erbjuder även snygga loungefåtöljerloungestolar och loungebord

Underbara loungesoffor

Att inreda med en loungesoffa ute, på altanen, terassen eller balkongen, ökar både trivsel och komfort. Skapa en trivam uteplats med en bekväm och snygg loungesoffa från Furniturebox. Hos oss köper du billig loungesoffa med snygg design och hög kvalitet. Välj från ett stort urval loungesoffor i olika utföranden, former och storlekar och hitta den som passar just din uteplats bäst. Vårt sortiment är fyllt med såväl klassiska och stilrena modeller, som loungesoffor i modern design. Kanske är du på jakt efter en stilren loungesoffa i trä? Eller en trendig loungesoffa i rotting eller konstrotting? Kasnke är en svart loungesoffa precis din stil, eller en vit loungesoffa? Vi vet hur viktigt det är att hitta en loungesoffa som går hand i hand med just din smak och stil. Därför har vi samlat ett brett sortiment med billiga loungesoffor. Här hittar du loungesoffor i vackra träslag som exempelvis akacia, men vi erbjuder även loungesoffor i konstrotting i flera utföranden och färger. Vi har en loungesoffa för de flesta smaker och behov!

Stor loungesoffa med plats för familj och vänner

Optimera uteplatsen med en riktigt skön loungesoffa. I vårt sortiment kan du välja bland loungesoffor i olika modeller och storlekar. Oavsett om du vill inreda med en liten lougesoffa ute till en mindre uteplats med en liten loungesoffa, eller har plats för en stor loungesoffa, så har vi alternativ för dig. Vi har allt ifrån mindre 2-3 sits loungesoffor i rak modell, till rymlig loungesoffa med divan. Våra loungesoffor är lättplacerade och gör sig ypperligt som placering i svårmöblerade ytor som empelvis hörn. Komplettera gärna med våra dynor och kuddar till loungesoffa.

Loungesoffor och mycket mer...

Kombinera gärna din loungesoffor med andra artiklar ur vårt gedigna sortiment. Vi erbjuder kompletta loungegrupper, samt andra loungemöbler som bland annat loungfotöljer och loungebord. Passa även på spana in våra snygga och praktiska solskyddslösningar. Kom undan solen med ett parasoll, eller varför inte göra ett extra uterum i trädgården med en härlig paviljong? Hos oss på Furniturebox köper du loungesoffa och mycker mer smidigt och enkelt online. Dessutom erbjuder vi alltid snabba och smidiga leveranser.