Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Är du ute efter en snygg och billig hammock online? Då har du kommit rätt! Här hittar du många varianter av hammockar och gungbänkar för utomhusbruk. Som exempelvis en rymlig hammock med många sittplatser, eller en mysig hammock med tak. Njut i en hammock från Furniturebox. 

Avslappnat utomhushäng i en hammock

Letar du efter sköna utemöbler för sommarens mest avkopplade stunder, ja då är en hammock ett utmärkt val. Hammock kallas ofta för hängsoffa, och visst har den blivit lite av en symbol för semesterkänsla och avkoppling. Att få slå sig ner och i lugn och ro få gunga in i en lugnande vaggning är nästan som en dröm. Våra hammockar och hängsoffor är inte ett kapp vad gäller bekvämlighet, de blir även ett vackert blickfång i din trädgård. Och faktum är att de passar lika bra på altanen och terassen, som bland grönska i trädgården. Låt din hammock bli ett mysigt "krypin" under bar himmel. Din unika plats för vila, avkoppling och återhämtning. Kanske drömmer du om en klassisk hammock i trä? En stilren hammock i metall eller stål? En rymlig hammock med många sittplatser? Eller kanske letar du efter en hammock med tak, eller så önskar du köpa till ett hammocktak separat? Oavsett dina behov och din stil så hittar du den hammock du söker hos oss, och dessutom till ett billigt pris.  

Hammockar med mysfaktor deluxe

Med våra hammockar kan du garanterat skapa en mysig stäming i din trädgård. Med genomtänkt design blir de både en komfortabel utemöbel och en vacker dekoration. För dig som vill ta din hammock till nästa nivå kan du med fördel komplettera med hammockdynor, filtar och mysiga kuddar. Förvara dina dynor i en dynbox under natten eller då de inte används så förlänger du hammockdynornas livslängd.