Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Hängsoffor

 Visa 1 st Hängsoffor på kampanj - Upp till 7%

Våra bästa deals
Sortera på
8 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Våra bästa deals

En hängsoffa är den perfekta platsen för lata sommardagar i trädgården eller på verandan. Hängsoffor finns i olika material, men vanligast är trä och metall. Hängsoffor är ofta lite mindre och brukar ha plats för 2 eller 3 personer. För extra komfort och för en härlig inbjudande känsla kan man välja att använda sittkuddar i sin soffa. I vår webbutik hittar du hängsoffor för alla trädgårdar och för alla lata stunder i sommar. En hängsoffa är inte bara en skön plats att ta det lugnt på utan kan även vara en snygg detalj i din trädgård eller på verandan.

Njut i en hängsoffa utomhus i sommar

En hängsoffa är den perfekta blandningen av en hammock och en hängmatta. Hängsoffan kan antingen hängas upp direkt i taket, med hjälp av starka takfästen eller så finns det stativ som kan användas för att hänga upp soffan. En hängsoffa kräver mindre plats och är oftast mer lättplacerad än en hammock eller hängmatta, vilket gör att en hängsoffa passar in på de flesta uteplatser, små som stora. Placera hängssoffan på ett ställe i trädgården som är lite avskilt för bäst avkoppling. Ha gärna mycket textilier i hänggsoffan i form av kuddar och filtar för en extra ombonad och inbjudande känsla. Placera gärna lampor och ljuslyktor runt hängsoffan för att även kunna njuta av en bok i hängsoffan på kvällen. Skapa sommarens bästa myshörna genom att investera i en klassisk hängsoffa. Beställ din hängsoffa snabbt och enkelt på Furniturebox.se för snabb leverans och 365 dagar öppet köp.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.