Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt på köp över 5000 kr! KOD: DEAL400

Avslutas om:

Visar 24 av 121 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Genom att addera en snygg trädgårdssoffa till din trädgård skapar du en varm och inbjudande miljö för nära och kära. Genom att kombinera olika soffor med varandra gör du plats för fler att njuta av härliga sommardagar. Du är även välkommen att kika på våra sittbänkar, eller varför inte en hammock? Välkommen att utforska Furniturebox stora sortiment av billiga trädgårdssoffor online.

Vanliga frågor och svar om soffa utomhus

  • Hur möblerar jag med trädgårdssoffa?

    Du kan med fördel placera din soffa så som det bäst passar dig. Matcha soffan med trädgårdsstolar och ett utebord för att skapa en härlig utegrupp. Det är alltid trevligt att placera din trädgårdssoffa vid ett träd. Där kan du njuta av den naturliga skuggan trädet ger dig eller bara ligga ner i din soffa och beundra grenarna underifrån. För att verkligen maximera mysfaktor kan du kombinera din trädgårdssoffa med mjuka och sköna dynor.
  • Varför behöver jag en trädgårdssoffa?

    Det finns många fördelar med en trädgårdssoffa. Förutom att den ger en varm och inbjudande känsla är den perfekt om du vill ha plats för många gäster samtidigt. I en soffa kan man sitta flera stycken samtidigt. Genom att addera stolar, gör du på så vis plats för många fler som kan njuta av dagen.
  • I vilka material kan jag köpa trädgårdssoffor?

    Hos Furniturebox hittar du utomhussoffor i många olika material. I vårt sortiment hittar du trädgårdssoffor i bland annat trä och konstrotting. Vill du se till att din soffa håller extra länge rekommenderar vi att använda överdrag. Förvara dina dynor i dynlåda, så skyddas de mot fukt.