Utesoffor

Hängmattor

41st produkter
Sortera på
687713(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar

Dags att köpa hängmatta för lata sommardagar i solen? Hos oss på Furniturebox kan du köpa billig hängmatta online. Vi erbjuder olika modeller och utföranden, traditionella hängmattor liksom moderna varianter. Beställ din nya hängmatta idag och få den levererad fraktfritt hem till dig inom 2-6 arbetsdagar (lagervaror).

Mysig hängmatta i trädgården

Sätt guldkant på uteplatsen, eller skapa favoritplatsen i trädgården, med en mysig hängmatta. Med en rogivande och stilig hängmatta utomhus bjussas du på bästa sommarhänget. För avkoppling och vila, eller för en tupplur, vi har hängmattor för drömmarnas trädgård. Hos oss kan du välja bland olika modeller och utföranden. I vårt sortiment hittar du såväl hängmatta med stativ och hängmatta med ställning, som en traditionell hängmatta som hängs upp på mellan exempelvis två träd med hjälp av krokar. Kanske är du på sagt efter en stor hängmatta, eller en lite mindre. Här finns hängmattor för alla behov och stilar.

Hängmatta med myggnät och tak

Myggor och insekter kan lätt förstöra mysfaktorn. Men i en hängmatta med integrerat myggnät kan du äntligen få dig en lugn och harmonisk vila utan irritationsmoment som störande knott och insekter. I vårt sortiment hittar du komplett hängmatta med ställning, tak och myggnät så att du kan unna dig maximal njutning av den svenska sommaren. Med en hängmatta med tak kan du dessutom njuta även om sommarregnet sipprar sig ner från himlen.

Förläng sommaren med en hängmatta inomhus

En hängmatta är smidigt att ta med sig, och enkel att sätta upp och ta ner. Och faktum är att den passar lika bra i trädgården som inomhus, i uterummet eller på balkongen. Med någon av våra hängmattor med ställning behöver du inte ens tänka på upphängning. Placera bara hängmattan på önskad yta och vagga dig in i rogivande vila och avkoppling. Passa även på att spana in vårt utbud av hängstolar, en modern och populär variant av hängmattan.