Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 2011 produkter
1
...
84

Populära filtreringar

Om du vill skapa en avslappnande utemiljö är en loungegrupp det perfekta alternativet för dig och din familj. Bjud över vännerna på en kopp kaffe för att njuta av eftermiddagssolen i din härliga loungegrupp. Hos Furniturebox hittar du högkvalitativa loungeset till ett billigt pris, vi har något för alla. Välkommen att utforska vårt breda sortiment.

Vanliga frågor och svar

  • Hur väljer jag rätt loungegrupp?

    Börja med att fundera på var du vill placera ditt loungeset. Det kan vara på altanen, balkongen eller i trädgården. Mät sedan hur mycket utrymme du har att utnyttja och köp rätt storlek på den loungegrupp du tycker är snyggast.
  • Hur tar jag hand om min loungegrupp?

    Alla utemöbler behöver lite extra omtanke. Se till att skydda ditt loungeset mot dåligt väder, samt rengör din utegrupp om den blir smutsig. Beroende på vilket material din loungegrupp är gjord i, finns det olika metoder att rengöra på. Har du en liten loungegrupp i trä är det bra att smörja in träet med olja minst en gång om året. Är gruppen istället gjord i aluminium, konstrotting och teak kan du ta bort fläckar med en fuktig trasa. Har du fått fläckar på dina dynor rekommenderar vi att du läser tvättinstruktionerna innan du rengör dem. För att förlänga livslängden på dina dynor är det även bra att ta in dem under natten, då skyddar du dem mot fukt och oväntat regn.
  • Kan jag ha min loungegrupp utomhus året om?

    Ja absolut. Men det svenska vädret har som rykte att inte vara speciellt pålitligt, regn och rusk kan dyka upp närsomhelst. Se därför till att använda ett möbelskydd för dina utemöbler och ta in dynor under natten. Vi rekommenderar även att förvara din loungegrupp inomhus under vinterhalvåret. Då förlänger du livslängden och kan njuta av ditt loungeset år efter år.