Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Deal alert! Fri frakt vid köp över 995:-
Upphör om:
1d 19h 25m 45s

Billiga bänkbord på nätet

Bänkbord från 670 SEK

Sortera på
88 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Bänkbord på nätet

Är du ute efter ett runt bänkbord eller fyrkantigt bänkbord? Vi har bänkbord och picknickbord i alla former och material! Oavsett om du letar efter ett bänkbord med uppfällbara säten, ett billigt bänkset eller en traditionellt bänkbord så har vi något för dig. På Furniturebox har vi ett stort sortiment av klassiska såväl som moderna bänkbord i många storlekar och former. Är du ute efter ett praktiskt bänkbord, ett bänkbord för barn, ett klassiskt bänkbord eller ett modernt bänkbord? Är det designen eller funktionen på bänkbordet som är det viktigaste för dig? I vårt breda sortiment med olika typer av bänkbord och bänkset kommer du  hitta vad du söker. Det är endast din fantasi som sätter gränserna!

Ett bänkbord blir en viktig del av trivseln på uteplatsen, verandan eller på rastplatsen. Vid bordet spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider, avkoppling eller lastar av oss våra saker. Ett bänkbord är förutom en funktionell möbel även en central del av trädgården. Därför är det viktigt att hitta ett bänkbord som passar just dig och dina behov. Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer bänkbord, har vi något som passar dig. Ett bänkbord är väldigt praktiskt och mysigt både vid oväntat som väntat besök eller när du behöver extra matplatser. Våra snygga bänkbbord passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera med andra möbler ur vårt stora utesortiment. Ett runt bänkbord är även väldigt praktiskt för den lite mindre uteplatsen eller för bersån. Hos oss kan du hitta ett billigt bänkbord till din trädgård eller uteplats.

 
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.