Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 342 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Att ha svarta stolar i ett hem kan vid första anblicken verka dystert. Så är dock inte fallet. Med en svart stol i en matgrupp kan du skapa en elegant och modern miljö. Designen på en stol kan också framträda bättre och distinktare med en svart färg. Det går också att kombinera en svart stol med en dyna i ljus färg.

Svart stol

  • Finns svarta stolar med klädsel?

    Som matstol kan du välja en svart stol med klädsel i exempelvis konstläder. Konstläder har fördelen att det är lätt att torkas av, vilket gör det väldigt praktiskt när det ska hanteras mat. Om du kombinerar några snygga, svarta stolar med sits i konstläder tillsammans med ett lämpligt matbord får du en matgrupp som sticker ut designmässigt.
  • Kan jag köpa en svart stol med rotting?

    Om du vill ha en svart stol i vintage-stil, finns en elegant sådan med sitsen i vävd, ljus rotting. Kanske är själva stolen är uppbyggd i svart metall. Med flera svarta stolar kring förslagsvis ett glasbord får du en matplats med svårslagen design.
  • Finns en svart stol i trä och läder?

    Trä och läder är en fantastisk, naturlig kombination. Skulle stolen dessutom vara gjord i böjträ blir stolen inte bara vacker och stilig, utan därutöver får den en ergonomisk utformning. Du kan sitta länge kring matbordet och äta och diskutera. Utformningen gör att det går att sitta bekvämt i stolen, till och med framför en TV. Vare sig du föredrar äkta läder eller konstläder är svart trä och läder en kombination värd att eftersträva.