Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 316 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

En sittpuff är både praktisk och bekväm. Oavsett om du snabbt vill ha en extra sittplats eller om du vill kunna lägga upp fötterna och koppla av i soffan efter en lång arbetsdag kommer den bli ett härligt tillskott till ditt hem.

Sittpuff

 • Hur sitter man bekvämt i sin sittpuff?

  Om du främst vill använda din sittpuff för att sitta på föredrar många en mjuk variant. De är som en blandning mellan en saccosäck och en pall. Fördelen med den här typen är att de har mycket hög sittkomfort, samtidigt har bekväma sittpuffar ett mer elegant utseende än en saccosäck. Mjuka sittpuffar kan även användas som huvudstöd, detta brukar vara mycket omtyckt av barn och ungdomar under filmkvällar. Självklart kan man även sitta bekvämt på en hårdare puff också, många puffar med hårda sidor har en mjuk dyna för ökad sittkomfort. En någorlunda hård variant är bekvämt om du vill kunna sitta på den och fika samtidigt.
 • Vem ska sittpuffen användas av?

  Sittpuffar ses ofta som en möbel som endast används i vardagsrummet av vuxna men de är mer mångsidiga än så! En del varianter har roliga mönster som djur eller blommor. Dessa kan passa mycket bra i barnrum. En puff som går att öppna erbjuder praktisk, dold förvaring vilket alltid behövs i barnrum. Många barn och ungdomar föredrar dock en mjukare sittsäck där de kan sitta och slappna av eller läsa. Om du vill använda din sittpuff i andra utrymmen än vardagsrummet har den också flera alternativ. En del modeller är speciellt gjorda för att kunna användas utomhus medans andra kan ge en ombonad känsla i ditt sovrum.
 • Vad har en sittpuff för skötselråd?

  Generella skötselråd är svåra att ge eftersom de finns i så många olika material. Det är smart att välja samma material som din soffa (om puffen används i vardagsrummet) eller övriga möbler i rummet. Många sittpuffar är gjorda av läder eller sammetsliknande polyester. Läderpuffar bör rengöras med ett anpassat rengöringsmedel och sedan torkas med en ren, torr trasa. Lädermöbler bör inte heller stå i direkt solljus då de kan blekas. Om de är i äkta sammet eller sammetsimitation så bör de borstas regelbundet för att hållas rena och fria från damm. Ljusa sammetsmöbler kan bli färgade om de kommer i kontakt med exempelvis mörka jeans. Specialanpassade rengöringsmedel kan även användas för möbler i sammet eller sammetsimitation.
 • Hur förvarar man en sittpuff?

  En del föredrar att ha sin sittpuff framme hela tiden, detta är vanligt om puffen används som fotpall. Andra vill hellre kunna ställa undan sin puff och ta fram den endast när den behövs. Det kan vara för att man har ont om utrymme eller för att man helt enkelt föredrar att ha mindre möbler framme. Vad du föredrar kommer att ha betydelse när du väljer vilken möbel som passar bäst för dig och ditt hem. Som vi har nämnt tidigare är en del sittpuffar lättare och andra tyngre. En del puffar går till och med att vika ihop! Med så många varianter är du nästan garanterad att hitta en som passar dig!