Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 1785 produkter
1
...
75

Populära filtreringar

Stolar av olika slag finns i alla hem. De är en viktig del i inredningen och vi vill att de ska vara bekväma vare sig det gäller köksstolar, fåtöljer eller någon annan stol. En bra och vacker stol är ett blickfång i hemmet och ger en angenäm sittupplevelse.

Att köpa stolar

Då man köper nya stolar till sitt hem måste man tänka på några saker. Det viktigaste är att få tag på de man vill ha så att man verkligen kommer att trivas med dem. Dessutom ska de vara av bra kvalitet och alla i familjen ska vara nöjda. Det finns både klassiska och moderna stolar att välja på och man kan också blanda de två stilarna för ett personligt resultat. Innan man bestämmer sig för en ny stol kan det vara bra att fundera om de passar in i den övriga inredningen. Man kan också skaffa till exempel en stilig fåtölj och nyinreda hela rummet med stolen som inspiration. Eftersom det finns mängder av olika alternativ att välja på är det lättaste sättet att hitta favoritstolen att shoppa online.

Köp stolar online

Stolar levereras ofta som hela och är de i delar kan man bygga ihop dem själv enligt instruktioner. Det kan vara bra att ha stolens plats klar då den anländer, men eftersom en stol är lätt att flytta på kanske det finns flera alternativ att prova innan man bestämmer sig var den ska stå. Köper man stolar till köket lönar det sig att skaffa några extra vilka är bra att ha ifall det kommer gäster. Vill du undvika att springa i olika möbelaffärer och välja kan du nu istället i lugn och ro hemifrån hitta dina stolar på nätet. Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort utbud av olika stolar av god kvalitet. Du och din familj kan jämföra priser och alla hitta era favoritstolar. Det är tryggt att handla sina stolar online och du hittar allt du söker till förmånliga priser.

Stolar för alla rum

Barstolar för det moderna hemmet

Det finns en lämplig stol för alla ändamål. Att köpa stolar utöver de vanliga köksstolarna, matsalsstolarna och favoritfåtöljen kan ge hemmet en extra touch och det finns flera olika alternativ av stolar att välja på. Ett alternativ är den populära barstolen. Ordet barstol får oss automatiskt att tänka på barer där människor samlas för att dricka och umgås. Men en barstol är någonting som också hör till det moderna hemmet. Många bygger en egen liten bar i vardagsrummet eller hobbyrummet och vill ha några för den rätta känslan. Även vid en större köksö har de ofta sin givna plats.

Fåtöljer att trivas i

Efter en lång dag på jobbet längtar vi ofta hem så vi får krypa upp i fåtöljen och bara slappna av. Stolar att mysa i hör till de flesta vardagsrum. Om man hittar sin favoritstol vill man att den ska vara både hållbar och vacker att se på. Dessutom ska den såklart vara bekväm. Du hittar många prisvärda stolar i olika material och utseende som ger dig den rätta vilostunden och gör ditt vardagsrum hemtrevligt. En bra fåtölj kan också med fördel placeras i barnens eller ungdomarnas rum då de gärna vill sitta bekvämt och spela eller läsa en bok.

Sittbänkar och sittpuffar

Det finns en hel del andra alternativ att köpa förutom ordinära stolar. Då man inreder sitt sovrum är en sittbänk ofta det man vill ha vid sminkbordet. Det är en vacker och bekväm sittmöbel som ger en lite lyxig känsla i rummet. Att investera i några sittpuffar är något hela familjen uppskattar. En är skön att sitta på men också mycket praktisk. Förutom att den är en prydnad i sig kan den också användas till annat än att sitta på. Den kan användas som fotpall eller kanske som ett extra litet bord. Det är bra att ha några extra sittpuffar att använda om det blir många vid soffbordet en filmkväll.

Den viktiga stolen

En bra stol har alltid sin plats i hemmet. Eftersom vi sitter relativt mycket då vi är inomhus har stolar en viktig roll i vår vardag. Även då vi bjuder till fest vill vi ha en sittplats för alla gäster. Barnen och ungdomarna behöver en bra stol i sina rum för läxläsning och i hallen behövs ofta en stol så man kan sitta ner då man tar på sig skor eller stövlar. En är också bra att investera i, förutom att det finns mängder av användningsändamål för pallen kan man också använda den som reservstol. Att sitta bekvämt ökar vår trivsel.