Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 8 av 8 produkter

Sittsäck inomhus

En sittsäck är ett perfekt tillskott till vardagsrummet, sovrummet eller barnrummet. Hos Furniturebox kan du hitta en billig sittsäck i just din stil. Svunnen är tiden när sittsäckar endast var oformliga påsar i starka färger. Numer finns det en som passar alla. Varför inte en stilren modell i en lugn naturfärg? Den gör sig utmärkt även i vardagsrummet med ljus inredning i skandinavisk stil. Vill du ändå ha en sittsäck i en härlig accentfärg går naturligtvis även det bra. Välj till exempel en i knalligt rött eller vackert äppelgrönt. Denna möbel kommer garanterat bli både din och dina gästers favorit på grund av sin höga sittkomfort.

En bekväm och smidig möbel för alla rum

En sittsäck är en otroligt mångsidig möbel. Den passar till exempel perfekt när du behöver en bekväm extramöbel. Med sin låga vikt är den också mycket lätt att flytta runt mellan olika rum. Eftersom den är så mjuk är den perfekt att placera i barnrummet. Då slipper du oroa dig för att det ska finnas hårda kanter att slå sig på. Dessutom går en sittsäck att forma vilket gör att den inbjuder till lek, plötsligt är den en häst eller en drake. Många sittsäckar har även avtagbar och tvättbar klädsel. Det gör att de är mycket lätta att hålla rena och fräscha. Kort sagt är detta en möbel med väldigt många användningsområden.

Höj mysfaktorn hemma med en sittsäck

En sittsäck är en fantastisk möbel att höja mysfaktorn hemma med. Både barn och vuxna älskar den lekfulla designen och bekvämligheten denna möbel erbjuder. Innehållet i sittsäcken formar sig skönt kring kroppen och gör att du verkligen kan slappna av. Hos Furniturebox kan du enkelt och smidigt köpa sittsäck på nätet i den design du fördrar. Välj i ett stort sortiment med flera färger och modeller.