Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Möbler

Spelrum & gamingrum

102 st produkter
Visar 24 av 102 produkter
1
...
5

Är ni en familj som har ett stort intresse för spel kan det vara ett perfekt tillfälle att inreda ett spelrum. Rummet ska fungera för hela familjen, både stora och små. Därför är val av möbler och inredning en viktigt detalj för att skapa det kompletta spelrummet.

Vanliga frågor och svar om spelrum

  • Hur inreder jag ett spelrum?

    Det är mycket som kan behövas för att ditt spelrum ska bli så bra som möjligt. Först och främst behöver du fundera på rum eller om det ska vara i en del av ett rum. Sedan är det en självklarhet att du behöver ett gamingbord, en bra och skön gamingstol samt mörkläggningsgardiner så du slipper att det blänker på skärmarna. Är det ett helt spelrum du ska inreda är det smart att investera i en soffa och ljudisolering. På så vis har du skapat dig det ultimata spelrummet.
  • Är belysning viktigt i ett spelrum?

    För att få till den där inbjudande och mysiga känslan till spelrummet är belysning viktigt. Att köpa LED-belysning gör att det blir mer trivsamt att sitta där i flera timmar. Välj själv vilka färger du vill använda och matcha med resten av din inredning.
  • Hur gör jag med förvaring?

    Förvaring är A och O när det kommer till ett spelrum. Förutom att du förmodligen har en massa sladdar att gömma undan har du säkerligen annat som också behöver förvaring. Det kan vara allt ifrån pussel, spel, teknik och utrustning. Med hjälp av olika förvaringsmöbler såsom hurtsar, lådor och hyllor kan du på ett enkelt sätt skapa ett organiserat och snyggt spelrum.