Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 26 produkter
12

Populära filtreringar

Spelar du eller någon annan i ditt hushåll mycket TV- eller datorspel är en gamingstol en mycket användbar möbel. I denna typ av stol sitter man ergonomiskt och bekvämt oavsett hur många timmar man spenderar framför ett riktigt spännande spel.

En gamingstol med rätt funktioner

 • Vad är det för skillnad på gamingstol och kontorsstol?

  Ibland kan det vara lite oklart varför vissa möbler kallas en sak och snarlika möbler något annat när de i princip ser likadana ut. Den enda skillnaden mellan en kontorsstol och en gamingstol är egentligen att gamingstolen ofta är designad för att se lite tuffare ut. Denna stol har ofta färgglada detaljer och många modeller har en ganska sportig stil. En kontorsstol kan ganska ofta vara konstruerad på ett sätt som gör den lite mer ergonomisk än gamingstolarna, speciellt om man sitter många timmar. Trots det är en riktigt bekväm gamingstol också ett bra val om man tänker på ergonomi.
 • Måste jag montera ihop stolen?

  När du köper en gamingstol på nätet kan du ibland behöva montera ihop stolen efter leveransen. Detta beror på modellen du väljer. Vid varje produktbeskrivning hittar du vanligtvis ett produktdatablad som är nedladdningsbart och där kan du se om din gamingstol behöver monteras ihop samt hur du gör. När din möbel levereras hem till dig medföljer det utförliga instruktioner som är lätta att följa. Vanligtvis behöver du inte några särskilda verktyg för att montera ihop din möbel, men du kan behöva en skruvmejsel. Det är inte heller mycket som brukar behöva monteras, utan det kan exempelvis räcka att skruva ihop stolens ben med sitsen.
 • Hur sköter jag om min stol?

  För att din stol ska hålla sig i gott skick gäller det att du sköter om den på rätt sätt. Råkar du spilla någonting på den är det till exempel viktigt att du torkar av det omedelbart, men se till att du inte använder för mycket vatten utan en lätt fuktad trasa räcker. Detta gäller även när du ska ta bort fläckar. Ibland kan du behöva smörja in rörliga delar med någon olja om de börjar gnissla. Man kan även behöva dra åt skruvar då och då eftersom de kan lossa lite med tiden. Håll gärna stolen borta från direkt solljus så att lädret eller konstlädret inte torkar ut och bleknar.
 • Finns det några viktiga detaljer att tänka på?

  För att en gamingstol ska vara så bekväm som möjligt gäller det att välja en som har precis de detaljer som man behöver. Det är viktigt att stolen går att sänka och höja för att man ska få en arbetsställning som är bekväm. Armstöd är som sagt också viktigt, så man inte överbelastar armar och händer. Att kunna snurra och flytta runt på stolen med hjälp av hjulen som sitter under benen är praktiskt och gör att man inte behöver lyfta den när den ska flyttas. Ett ställbart ryggstöd är också en bra detalj, för då kan man ställa in stolen så den passar en perfekt.