Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 21 av 21 produkter

Idag har de allra flesta datorer hemma och det kan vara smart att ha ett bra datorbord där man kan utföra sitt arbete och samla viktiga papper med mera. Det kan ibland vara svårt att veta precis vilket datorbord som passar in i det egna hemmet och då kan det vara smart att köpa datorbord online. På så vis kan man jämföra billiga datorbord med varandra, och i lugn och ro kika på nya lösningar bekvämt från hemmet. Du kan också smidigt mäta i hemmet och jämföra möbeln direkt. I en fysisk butik måste du ofta åka mellan hemmet och butiken flera gånger.

Hur man använder ett datorbord

När man nämner ordet datorbord tänker många på kontor eller tråkiga och ofta fula möbler, belamrade med papper och annat. Så behöver inte vara fallet. Ett datorbord kan bli en inredningsdetalj i vilket rum som helst. Ett stilrent datorbord kan placeras i rum som vardagsrum, sovrum eller varför inte i hallen? På så vis kan man utföra arbete vid datorn mitt i det dagliga livet, samtidigt som bordet i sig kan fylla ett tidigare tomt utrymme. Det finns också datorbord med bra förvaring där man kan gömma undan papper, kablar och liknande så bordet hålls rent från saker man inte vill ska ligga framme. Med ett enkelt datorbord slipper man också oroa sig för att datorn och dess tillbehör ska komma bort.

Organisera arbetet vid datorn

Om man känner att det blir rörigt att sitta med datorn på matbordet, eller i soffan framför tv:n kan det vara bra att skaffa ett riktigt datorbord. Hos oss på Furniturebox kan du hitta ett stort och varierat utbud av datorbord online. Oavsett om du söker möbler i modern eller klassisk design har vi datorbord som passar in i ditt hem.