Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Sängbord

Vägghängt sängbord & nattduksbord

33 st produkter
Visar 24 av 33 produkter
12

Populära filtreringar

Förnya ert sovrum med våra väggmonterade sängbord, utformade för att optimera utrymmet och ge en modern känsla. Dessa sängbord kombinerar stil och funktionalitet, vilket gör det enkelt att hålla sovrummet organiserat och estetiskt tilltalande.

Sängbord som fästs på väggen med rena linjer

Våra väggmonterade sängbord är inte bara en praktisk lösning för att spara utrymme, utan också en sofistikerad designfunktion som passar perfekt i alla moderna interiörer. Med sina rena linjer och svävande design skapar de en känsla av rymd och ordning som är svårslagen.

Lättskött med vägghängda nattduksbord

Varje vägghängt nattduksbord är designat för att erbjuda bekväm förvaring och enkel åtkomst till era nödvändigheter som böcker, mobiltelefoner och nattlampor. Den vägghängda designen gör det enkelt att hålla golvytan under fri från damm, vilket bidrar till ett rent och prydligt sovrum.

Stabila väggmonterade sängbord

Våra väggmonterade sängbord är byggda för att vara robusta och hållbara. När de är ordentligt fastsatta på väggen står dessa sängbord stabilt utan att svikta, vilket gör dem perfekta för att bära allt från tunga böcker till dekorativa föremål.