Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 2755 produkter
1
...
115

Populära filtreringar

Att köpa sängram är en investering som kräver en del eftertanke. Dels ska den rama in din madrass på ett vackert sätt och samtidigt förhöja och smycka rummet den är avsedd att vara i. Hos oss finns det sängramar i många varianter, du kommer med säkerhet hitta någon som passar just dig. Det finns sängramar som ger ditt sovrum ett sobert och stilrent uttryck och sådana som skapar massa extra förvaringsutrymme till dig som är trångbodd. Önskar du en sängram klädd i mjuk textil eller en i rent trä? Här hittar du det och mycket mer i flertalet färger, träslag och varianter.

Bra att tänka på

Vilken sängram du ska välja beror lite på vilken känsla du vill skapa i sovrummet. Fundera exempelvis på om det är komfort eller design som är viktigast för dig. En sängram med en mjuk sänggavel ger en lyxig och ombonad känsla och är skön att luta sig emot. Välj en med mycket stoppning för hotellkänsla eller en med mindre stoppning för en stramare och mer sober stil. En sängram i trä kan beroende på vilken du väljer skapa en mer lantlig stil eller stram och modern om du föredrar det. Om du har behov av extra förvaring finns det sängramar som erbjuder även det. En sådan kan exempelvis passa perfekt i tonårsrummet eller som förvaring av extra täcken och kuddar i gästrummet.

Rätt sängram - ett smycke för ditt sovrum

Rätt sängram fungerar som ett smycke för ditt hem. Den hamnar direkt i blickfånget och hjälper till att skapa den där känslan du är ute efter, oavsett om det är till ditt sovrum, barnens rum eller gästrummet. Den kan dessutom höja komforten för din nattsömn och skapa massa välbehövlig förvaring. Köp din sängram online så kan du i lugn och ro välja just den som passar dig.