Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 417 produkter
1
...
18

Att få en god natts sömn är viktigt för att man skall fungera optimalt under dagen. Om man sover på ett dåligt underlag kan man också drabbas av ryggproblem, som både gör det svårare att sova skönt likväl som det har konsekvenser på de dagliga sysslorna. Att investera i en bra madrass är något alla borde göra. Hos oss kan du hitta flera billiga madrasser med bra stöd och komfort som du enkelt beställer på nätet! På det sättet kan du snabbt jämföra olika produkter mot varandra, för att sedan beställa hem en utan att du behöver gå till en affär.

Madrasser

När man skall välja madrass finns det några saker som är viktiga att ha i åtanke utöver måtten. Den madrass man har som botten, det vill säga resårmadrassen, skall vara utformad så att den ger ordentligt med stöd. Beroende på ens vikt kan man behöva olika typer av madrasser eftersom belastningen är annorlunda beroende på personens kropp. Vanligtvis innebär det att ju tyngre man är, desto hårdare madrass skall man välja. Ovanpå resårmadrassen kan man med fördel ha en bäddmadrass. Dessa finns både i naturmaterial och i syntetiskt material. De som är i naturmaterial andas bättre och ger en svalare känsla under natten. Det som är bra med en bäddmadrass är att den skyddar den underliggande madrassen från smuts och fläckar. En bäddmadrass är ofta betydligt mycket lättare att tvätta än en resårmadrass.

Se till att du sover skönt på natten

Vi på furniturebox.se har ett stort utbud av möbler och tillbehör man behöver till hemmet. Du kan enkelt köpa bäddmadrasser, skummadrasser och resårmadrasser på nätet från oss, med en smidig leverans. Vad du än är på jakt efter till ditt hem kan du titta i vårt sortiment, vi kan alltid garantera bra priser och produkter med en hög kvalitet. Säkerställ att du sover gott om natten med en madrass från oss.