Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 24 av 41 produkter
12

Populära filtreringar

En bäddmadrass 180x200 är en liten investering väl värd pengarna. Inte bara för att en bäddmadrass 180 får din säng att hålla längre genom att skydda den. Du kan också ändra känslan i sängen genom att välja olika hårdhet på bäddmadrassen så att den kan ge dig det stöd du behöver genom livets alla faser. Vårt sortiment bäddmadrass 180x200 är noga utvalt för att erbjuda dig en alla möjligheter till en superb sömn varje natt. Ta steget mot en bättre sömn och investera i din komfort idag genom att köpa en bäddmadrass 180x200!

Finns det några garantier på bäddmadrass 180x200?

Ja, vi erbjuder garantier på våra bäddmadrasser i enlighet med tillverkarens villkor. Om du inte hittar vilken garanti som gäller för den bäddmadrass 180x200 som du vill ha så är du varmt välkommen att kontakta vår eminenta kundtjänst för att få mer information om garantin för den specifika bäddmadrassmodellen du är intresserad av.

Kan jag tvätta min bäddmadrass 180x200 i maskin?

Nej, det är inte rekommenderat att tvätta hela bäddmadrassen i maskin. Vi rekommenderar att du istället använder ett madrasskydd eller bäddmadrasskydd för att skydda din madrass mot fläckar och spill. Dessa skydd kan vanligtvis tvättas i maskin för enkel rengöring. Skulle du ändå behöva rengöra din bäddmadrass så använd speciellt utvalda rengöringsprodukter anpassade för madrasser och följ deras instruktioner.

Kan jag använda en elektrisk sängstomme med en bäddmadrass 180x200?

Absolut! En del bäddmadrass 180x200 är kompatibla med elektriska sängstommar. Du kan enkelt justera sängens position och njuta av både komforten från bäddmadrassen och fördelarna med en elektrisk säng.