Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Madrasser

Luftmadrasser & uppblåsbara madrass

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Det är praktiskt att ha en eller flera luftmadrasser i hemmet. Kanske ska någon i familjen iväg på läger eller sova över hos en kompis. Andra gånger får man nattgäster och då är det skönt att slippa bädda på soffan. Hos oss på Furniturebox du köpa billiga luftmadrasser eller mer avancerade luftmadrasser som blåses upp med elektrisk pump.

Luftmadrasser & uppblåsbara madrass

  • På vilka olika sätt kan jag blåsa upp en luftmadrass?

    Hos oss på Furniturebox kan du köpa luftmadrasser som är självuppblåsande. Smidiga och tunna madrasser som är perfekta att ta med på vandring eller camping. Dessa madrasser är lätta att vika ihop och bära med sig. Det finns även madrasser som blåses upp genom att man har en extern luftpump som kopplas till eluttaget.
  • Vad bör jag tänka på när jag köper luftmadrass?

    En luftmadrass som ska tas med campingen skall för det första vara vattentät. Därför är de flesta luftmadrasser täckta med ett tyg i PVC. Det är även viktigt att det är lätt att rulla ihop madrassen om man förflyttar sig mycket, exempelvis på en vandring. Det är också bra att tänka på att det ska vara lätt att blåsa upp madrassen, så en självuppblåsande madrass är ett bra alternativ.
  • Vilken bredd ska jag köpa på luftmadrassen?

    Om madrassen ska bäras med så är det en fördel om den är liten och smidig. Det är inte heller säkert att det finns så mycket plats i tältet. Standardbredden på en madrass är 66 cm. Det finns även dubbla luftmadrasser som är lämpliga som gästsäng i hemmet.