Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 220 produkter
1
...
10

Med vårt breda sortiment av billiga resårmadrasser av hög kvalitet kan du hitta precis den typ av resårbotten du söker. Vi på Furniturebox erbjuder många varianter av resårbotten för en god sömn och underbar nattkomfort. En resårmadrass kan användas till olika sorters stommar och underlag och du kan skapa precis det sovrum du vill ha med vårt utbud.

Resårmadrass & resårbotten

  • Vad är viktigt att tänka på när jag väljer resårbotten?

    Självklart är det viktigt att ha rätt dimensioner på madrass för just din säng. Rätt bredd, längd och höjd är grundförutsättningar. Men lika viktigt är att du har en resårmadrass som är precis lagom mjuk eller fast för din kropp och sovställning. Prova dig fram och välj det som får dig att ligga skönt och sova gott.
  • Kan jag ha två olika sorters resårmadrasser i en bred säng?

    Det går utmärkt att ha till exempel två olika resårmadrasser, som är 90 centimeter breda vardera, i en dubbelsäng som är 180 centimeter bred. En del resårbottnar går att få i 80 centimeters bredd och går därför att kombinera två och två i en 160 centimeter bred säng.
  • Behöver jag en bäddmadrass ovanpå en resårmadrass?

    Svaret är att det beror på. Vissa resårmadrasser är gjorda för att ligga direkt på medan du med andra får en bättre sovkomfort om du även har en bäddmadrass. Det beror också på om du vill kunna variera fasthet och mjukhet i din säng. En fastare resårmadrass mjukas upp något av mjukheten i bäddmadrassen. Oavsett vad du väljer är det alltid bra att ha ett madrasskydd mellan lakanet och madrassen.