Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 142 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Att investera i en bra bäddmadrass är smart för både hälsan och plånboken. Bäddmadrasser är tryckavlastande och komfortabla vilket gör att du kan sova riktigt gott. Dessutom skyddar en bäddmadrass sängens vanliga madrass och ökar dess livslängd så att du slipper lägga dyra pengar på onödigt många madrassköp. Vi på Furniturebox erbjuder ett stort utbud av billiga bäddmadrasser som hjälper dig och din kropp att må bra. Med 1 års öppet köp och snabba leveranser gör du klokt i att beställa din nya bäddmadrass online.

Bäddmadrasser för avlastande vila

 • Vilken nytta gör en bäddmadrass?

  | En bäddmadrass ger bra stöd åt svank och rygg, samtidigt som den tillåter kroppen att sjunka ner i underlaget och på så sätt fungera tryckavlastande. Genom att fördela ut trycket från kroppen över en större yta så blir skadligt tryck mot vissa punkter mindre och sömnställningen blir mer behaglig. Satsa på en bra bäddmadrass för ryggen. Bäddmadrasser är nämligen utmärkt för personer som lider av kroppsliga åkommor som smärtor i rygg, nacke och höft.
 • Vilken bäddmadrass ska jag välja?

  | Vilken bäddmadrass som fungerar bäst är väldigt individuellt. Knepet är att välja en bäddmadrass som passar din kropp, dina behov och sin sovmiljö. På så sätt kan du köpa en bäddmadrass som är skräddarsydd efter dig och ger dig den bästa komforten. Lägg lite extra tid på att hitta en bäddmadrass med anpassad längd, bredd, tjocklek och fasthet. För att hitta den bästa bäddmadrassen för dig kan du läsa vår bäddmadrassguide
 • Hur väljer jag storlek?

  | När det kommer till storlek på bäddmadrasser så är valmöjligheten stor. Hos oss på Furniturebox hittar du bäddmadrasser i olika storlekar, både vad gäller längd och bredd. Välj bland enkelsängsmått som en bäddmadrass 90x200, 120x200 eller 140x200, samt större modeller som passar dubbelsängar exempelvis en bäddmadrass 180x200, 160x200 eller 210x210. Vi har bäddmadrasser som passar de flesta sängmått.
 • Tjock eller tunn bäddmadrass?

  | Kanske valde du en för tunn madrass till din nuvarande säng. Eller så har du gått ner eller upp i vikt sedan du köpte din madrass. En bäddmadrass kan lösa bägge situationerna. Baserat på om du upplever din madrass som för hård eller för mjuk så kan en bäddmadrass öka bekvämligheten. Kompletta en tunn madrass med en tjockare bäddmadrass, eller placera en tunnare bäddmadrass i memoryskum ovanpå din vanliga madrass i tryckavlastningssyfte. En tunn bäddmadrass kan även vara ett bra alternativ till bäddsoffan, eller husvagnen.
 • Vilken fasthet passar mig bäst?

  | Grundregeln lyder, välj en fast bäddmadrass om du väger lite mer och en mjukare om du väger lite mindre. En mjuk bäddmadrass ger mindre stöd och en fastare modell stödjer mer. Om du har problematik med ryggsmärtor är det därför klokt att välja en lite hårdare bäddmadrass eftersom den erbjuder bättre stöd när du sover. Det kan vara bra att vara medveten om att en hård bäddmadrass kan upplevas lite extra hård i början innan den mjuknat till sig.
 • Kan jag tvätta min bäddmadrass?

  | Att regelbundet tvätta din bäddmadrass kan förhindra att den åldras i förtid och bör därför undvikas. Den absolut bästa investeringen du kan göra för att hålla din madrass är att satsa på ett ordentligt bäddmadrasskydd. Det skyddar mot fläckar och kan lätt plockas av och tvättas i tvättmaskinen vid behov. Givetvis kan situationer uppstå där du ändå måste göra rent bäddmadrassen. Kontrollera skötselråd innan du använder rengöringsprodukter på din bäddmadrass. Ett tips för att ta bort illaluktande svett och smutsfläckar är att strö över bakpulver och låta det verka i 30 minuter. Soppa eller dammsugen sedan upp det.