Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 86 produkter
1
...
4
På Furniturebox hittar du ett brett sortiment av hundbäddar och hundsängar för alla hundraser och storlekar. Vi förstår vikten av att ge din fyrbenta vän en bekväm plats att sova och vila på, och därför har vi noga valt ut högkvalitativa och stilrena alternativ. Oavsett om du söker en mjuk hundbädd för din lilla hund eller en stor och robust hundsäng för din stora hund, så finns det något för alla hos oss. Ge din hund den bästa möjliga sömnen med en hundbädd eller hundsäng från Furniturebox.

Vilken storlek på hundkorg ska jag välja till min hund?

Det är viktigt att välja en hundbädd eller hundsäng som är tillräckligt stor för din hund att sträcka ut och vända sig på bekvämt. Mät din hund från nos till svans och lägg till cirka 15-20 cm för att få rätt storlek. Tänk också på att välja en hundbädd eller hundsäng som passar din inredning och stil.

Kan jag tvätta min hundbädd eller hundsäng?

Ja, de flesta hundbäddar och hundsängar kan tvättas. Se till att följa tillverkarens tvättråd och tvätta med liknande färger. Vissa hundbäddar har avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin, medan andra kan behöva rengöras för hand eller på annat sätt. Se till att hålla hundbädden eller hundsängen ren och fräsch för din hunds hälsa och komfort.

Vilken typ av fyllning ska jag välja till min hundbädd eller hundsäng?

Det finns olika typer av fyllning tillgängliga för hundbäddar och hundsängar, såsom skum, memory foam, bomull och syntetmaterial. Valet av fyllning beror på din hunds behov och preferenser. En hund med ledproblem kan dra nytta av en hundsäng med memory foam, medan en yngre och mer aktiv hund kanske föredrar en hundbädd med en mjukare fyllning. Tänk också på att välja en fyllning som är allergivänlig och lätt att rengöra.

Kan jag använda min hundbädd eller hundsäng utomhus?

Det beror på vilken typ av hundbädd eller hundsäng du har och var du tänker placera den. Vissa modeller är utformade för att användas utomhus, medan andra inte är det. Kontrollera alltid tillverkarens anvisningar och rekommendationer för att se om produkten är lämplig för utomhusbruk. Om du planerar att använda hundbädden eller hundsängen utomhus, se till att den placeras på en torr och skyddad plats för att undvika fukt och väta.