Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 662 produkter
1
...
28

Det är kul att inreda barnrum, du kan vara kreativ och inreda lekfullt. I ett barnrum är det både kul och spännande för ditt barn att få vara med i alla delar av processen. Du vill att rummet ska spegla barnets personlighet. På så vis skapar ni ett rum tillsammans som bjuder in till kreativitet, avslappning och en trygg miljö. När ni väljer barnmöbler billigt online, är vi säkra på att ni kommer hitta något som passar. Hos Furniturebox erbjuder vi något för alla, oavsett intresse och ålder. Välkommen att utforska vårt stora sortiment tillsammans!

Vanliga frågor och svar

 • Hur inreder jag barnrum?

  Ett knep för att få barnrummet att bli perfekt är att välja möbler som går att växa i. Tänk till exempel på att det kan vara bättre att köpa möbler som är justerbara i höjd eller längd så att ditt barn kan använda möbeln länge. Gemensamt för alla barnrum är att de behöver bjuda in till lek, kreativitet men också avslappning. Inred med en säng som har plats för kompisar att sova över i, olika förvaringslådor för leksaker och kläder samt skrivbord för läxor och pyssel. Tillsammans kan ni skapa den inspiration barnrum kan ge åt barn som utforskar sin kreativitet.
 • Vilka barnmöbler kan jag köpa hos Furniturebox?

  Hos Furniturebox hittar du möbler till barnrummet som passar alla oavsett ålder och intressen. Bläddra bland barnsängar, skrivbord och barnfåtöljer. Du hittar även soffor som fungerar som bäddsoffor för övernattande kompisar. Förutom det kan du även köpa olika sorter av belysning såsom nattlampor och läslampor. Självklart vill vi även att du ska ha möjlighet att dekorera barnrummet, därför hittar du olika inredningsdetaljer som väggdekor och snygga förvaringskorgar för leksaker och dylikt.
 • Jag behöver barnmöbler med förvaring, erbjuder ni det?

  När det kommer till barnum är ofta ordet ordning och reda obekant. Med hjälp av olika förvaringslösningar skapar du ett barnrum som både är praktiskt och snyggt. Hos Furniturebox hittar du hyllor, krokar, lådor och barnsängar med förvaring. Så du på ett enkelt och roligt sätt kan lära ditt barn att hålla sitt rum städat och fint.
 • Vad ska jag tänka på vid val av barnmöbler?

  Det viktigaste att vara medveten om är att undvika möbler som det finns en risk att barnet kan skada sig på. Det är även bra att undvika allt för tunga möbler, speciellt de där risken finns att de kan tippa över. Inred med små bord och stolar, anpassa möblerna efter barnens höjd och kolla på roliga lådor och korgar som förvaring. När möblerna och inredningen är anpassade efter barnens nivå blir det roligare att leka, pyssla och enklare att hitta lugnare mysstunder.