Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 612 produkter
1
...
26

Behöver dina möbler en uppdatering? Eller vill du kanske förnya ditt hem med små medel. Hos oss på Furniturebox hittar du allt du behöver för att göra din möbel komplett och ger den ett uppgraderat utseende. Välkommen att utforska våra tillbehör och accessoarer billigt online!

Vanliga frågor och svar om tillbehör & accessoarer

  • Behöver jag tillbehör & accessoarer till mina möbler?

    När det är dags att inreda sitt hem lägger vi ner mycket tid på att hitta de perfekta möblerna och inredningsdetaljerna. Något som enkelt glöms bort är att du med tiden kan komma att tröttna på dina möbler. Men oroa dig inte! Med hjälp av möbeltillbehör kan du enkelt uppgradera ditt hem och förnya dina möbler, utan att det ska kosta skjortan.
  • Till vilka möbler kan jag köpa tillbehör?

    Oavsett om du köpt en soffa eller säng kan du enkelt uppgradera och förnya dina möbler med rätt accessoarer. Inred med nya kuddar, plädar, soffben eller sänggavel för att förhöja stilen och känslan i rummet. Förutom att bjuda in till en hemtrevlig miljö ger du även ditt hem din personliga prägel.
  • Hur kan jag känna mig säker med mitt nya köp?

    Hos Furniturebox erbjuder vi noggrant utvalda produkter av hög kvalite. Dessutom så erbjuder vi 365 dagars öppet köp, så du i lugn och ro kan fundera på ditt nya köp hemma. Skulle du ha fler funderingar om tillbehör & accessoarer är du välkommen att kontakta vår kundsupport. De svarar på dina frågor inom 24h.